www.hartia-igienica.ro este un furnizor de incredere

Este din ce in ce mai dificil sa gasesti un furnizor si un partener de incredere atunci cand iti deschizi o mica afacere pentru ca nu ai un volum atat de mare astfel incat sa iti permiti sa semnezi parteneriate cu marile firme furnizoare. O sa va dau aici un sexmplu destul de simplu: hipermarketurile din oras primesc Coca-Cola direct de ma fabrica la un pret care sa le permita sa vanda cu 4.4 lei sticla de 2L. Eu daca imi deschid un magazin de cartier, nu am cum sa semnez cu fabrica intrucat la ce volum de vanzare am eu, nu ma baga nimeni in seama si sunt nevoit sa cumpar de la firmele de distributie care imi vand mie acea sticla de 2 litri cu 4.4 lei, iar eu, ca sa ies in castig trebuie sa o vand cu 5 lei.

Iata ca am gasit si explicatia pentru care magazinele de cartier sunt mai scumpe intotdeauna de cat hipermarketurile. Aceeasi poveste se repeta pe toate palierele economiei, unde micul intreprinzator nu are cum sa faca rost de contracte avantajoase daca nu are volum de vanzari sau de consum in cazul in care este un prestator de servicii. Astfel, discutam despre o piata destul de nesanatoasa dupa parerea mea, nesanatoasa si dezavantajoasa pentru cel care doreste sa isi deschida o mica afacere.

La aceasta concluzie am ajuns dupa ce am vazut ce a patit unchiul meu ce si-a deschis de curand fel de fast-food in oras. Este mai de graba un restaurant. Avea nevoie la baie de hartie igienica, destul de multa intrucat baile erau foarte des folosite si ii mai trebuiau si servetele si multe altele. A incercat sa faca un contract cu o fabrica locala astfel incat sa aiba si el parte de un pre mai bun, stim cu totii ca nu e prea convenabil sa cumperi din hipermarketuri.

Sunt preturi si preturi. Pana la urma a gasit pe cei de la www.hartia-igienica.ro , producatori de hartie igienica si prosoape din hartie, ce nu au avut probleme in a-i furniza cantitatea ceruta. Iata ca exista in Romania si oameni care sunt dispusi sa bage in seama si pe micul comerciant, chiar daca nu are nevoie de mega volum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.