Cat de departe esti dispus sa mergi pentru a-ti indeplini visele? Despre complacere

Eu pun aceasta intrebare tuturor celor care se plang de faptul ca pentru ei viata nu a fost si nu este corecta. Am spus de multe ori ca noi suntem singurii vinovati in cazul in care avem parte de un esec. Eu stiu ca e mai simplu sa dai vina pe cineva atunci cand nu reusesti, insa este metoda lasilor. Lasul niciodata nu isi va asuma raspunderea no matter what…

Daca vrei ca visele tale sa se indeplineasca in primul rand trebuie sa isi din zona de confort si sa incepi efectiv sa faci ceva pentru tine, sa pui caramida cu caramida cladindu-ti viitorul. Viitorul trebuie cladit daca vrei sa iti indeplinesti visele si stiti cum se indeplineste? Prin calificare. Ai doua variante: ori inveti o meserie care te multumeste ori te califici in alta in cazul in care au impresia ca jobul te tine in loc.

Complacerea trebuie sa dispara din mentalitatea noastra, insa se pare ca nu toti sunt dispusi sa renunte la comoditate si confort. Multi spun ca nu pot, ca nu au cum, ca au nevoie de ajutor ca sa reuseasca, insa exista exemple de oameni care n-au avut nici un sprijin si au reusit. Cum unii pot si altii nu pot? Care este de fapt drumul de urmat atunci cand ne dorim sa ne indeplinim visele?

Nu exista un drum gata batut, nu exista o poteca. Daca vrei sa iti indeplinesti visele trebuie sa fii dispus sa muncesti pentru ele si sa rezisti pana la capat indiferent cat de anevoios poate sa fie calea. Daca te complaci si lasi anii sa treaca, visele tale se vor indeparta direct proportional pe masura ce timpul va trece. Tu iti vei seta alte prioritati si cam asa se sfarsesc visele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.