Am gasit ce sa urmaresc pentru Black Friday. Declar razboi celor care umbla cu cioara vopsita

Putine zile ne mai despart de marea ciomageala in preturi numita Black Friday in strainatate sau Marea Pacaleala in Romania. Cam asa se traduce mot a mot. Ii spun Marea Pacaleala pentru ca de fiecare data inainte de asa zisa sarbatoare, magazinele umfla preturile mai ceva ca o anvelopa de tractor umflata cu compresorul la o vulcanizare. La noi pacaleala e litera de lege, nu ideea de business sau de vanzare.

Ei bine, anul acesta mi-am propus sa urmaresc si eu o camera auto DVR Mio MiVue 518 Full HD. Acum, costa 599.99 de lei pret intreg, 509.99 lei pret cu reducere. Na, ca i-am facut si poza si astept cu nerabdare sa vad de Black Friday daca Emag o sa scada pretul, sau o sa faca iarasi ca anul trecut, o sa scoata la rampa toate ciurucurile ce nu s-au vandut peste an la mega oferta. Genul ala de chestii care nu folosesc nimanui. Tablete romanesti pe care nu le-ai cumpara nici sa ti le dea gratis si asa mai departe.

Anul acesta o sa urmaresc evolutia preturilor cu print screen-uri si toate cele. Am de gand sa fac de ras pe cel nesimtit si sa laud pe cel care intr-adevar respecta ideea de promotie, oferta, afacere. Ca anul trecut de Black Friday pe la Carrefour se vindeau niste scaune de birou cu 74 de lei la OFERTA, deci 74 de lei era pretul redus cand in mod normal ele se vindeau cu 54 de lei.

Anul acesta declar razboi nesimtitilor si managerilor jegosi care umbla cu cioara vopsita. Promit sa ii fac de rahat pe toate blogurile mele in cazul in care o sa descopar oferte de-astea “romanesti” printre cele serioase.

bf

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.