Severinul, cel mai sociabil oras din tara… Sau nu?

Ha ha, ce gluma buna, nu? Bineinteles ca Severinul nu este cel mai sociabil oras din tara, insa nu trebuie sa fii Einstein ca sa iti dai seama de acest lucru. Este un colt de lume in care oamenii merg cu capul in pamant pe strada, faca se constituie in ceva grup clar au drept scop sa faca misto de trecatori, mistoul acesta numindu-l ei baza in limbaj de spart de seminte si cam atat. Eu de exemplu merg la padure sa alerg de 5 luni de zile. De 5 luni de zile trec pe langa aceiasi oameni in fiecare zi, as vrea sa ii salut uneori sau sa ma bag cu ei in seama, sa ii intreb una alta dar cu cine sa faci asta daca toti se uita oriunde numai la tine nu?

Oamenii care se uita in pamant nu prea mai au incredere in ei sau nu inteleg ce se intampla. Cred ca niciodata nu am simtit un oras atat de inchis precum anul acesta. Pai daca tuturor le merge rau cum ar putea sa fie oare veseli si zambitori? Probabil ca toti sunt ingandurati de probleme si atunci cand se duc sa se relaxeze adica sa alerge prin padure. Ca cica ar trebui sa fie o activitate care sa te relaxeze. Acuma nu stiu ce sa zic, poate ca astept eu prea mult de la oameni. Poate ca ar trebui sa ma obisnuiesc eu cu gandul ca oamenii au alte ganduri, nu socializarea in acest colt de lume.

Cred ca de-asta nici soarele nu rasare pe la noi prin oras. Atata timp cat oamenii au suflete atat de gri, nici soarele nu isi face curaj sa apara pe cer pentru ca nu-si va ridica nimeni ochii din pamant ca sa il admire si ca sa se bucure de el.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.