Feminitate si machiaj

Feminitatea in ziua de azi a inceput sa capete incet incet alta forma fara de feminitatea anilor 90 de exemplu. Timpul a trecut cu viteza gandului si ne-am trezit intr-o societate ahtiata dupa cultul frumosului, falsa si plina de prejudecati. Toata lumea se intreaba cum de s-a ajuns aici si nimeni nu are un raspuns serios, poate doar cel conform caruia asa reactioneaza romanul cand i se pune libertatea pe tava, fiecare persoana face ce crede de cuviinta cu ea, indiferent daca evolueaza sau involueaza.

Feminitatea si machiaju. Sunt doua trasaturi specifice femeilor si uitandu-ne in jur, aceste doua trasaturi sunt ele egal reprezentate in femeia moderna? Femeia moderna a capatat destul de rapid un accent fals, a capatat o alura de masca si asta doar pentru ca exista prejudecatile in societate. Acestea ne obliga sa purtam o masca pentru a nu fi luati in deradere. E ok si asa, unii si unele se multumesc doar sa traiasca, nu sa si puna osul sa schimbe o mentalitate defecta. Asteptam schimbarea asta de 26 de ani si degeaba.

Feminitatea se regaseste intr-o rochie eleganta, intr-o rochie de seara, nu intr-una scurta, foarte scurta, aproape invizibila. Decenta. Unde e decenta? Pare a fi fumul de tigara ce se ridica spre vazduh pana dispare complet. Asa si cu decenta. Pai de ce sa cumperi rochii de seara care nu mai atrag pe nimeni cand poti sa cumperi rochii de seara transformate in costume pentru cea mai veche meserie din lume? E clar ca gibonii societatii apreciaza mai mult o femeie dezbracata de cat una eleganta.

Exista posibilitatea de a cumpara rochii de seara cate vrei, gasesti rochii online exceptionale, elegante, frumoase, simple, dar trebuie sa le si vrei. Trebuie sa iti doresti sa fi altfel si sa iti doresti sa impresionezi prin eleganta si stil, nu prin forme si aspect fizic. Si machiajul? Machiajul din punctul meu de vedere nu ar trebui sa existe deloc dar hai sa acceptam totusi un machiaj decent. Nu este nimeni impotriva unei truse de machiaj… Problema apare atunci cand femeia se transforma intr-o paiata din cauza machiajului

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.