Top modelele care au castigat milioane de dolari sunt urate

Am vazut adineaori un reportaj la TV cu cele mai mari dive din lume si castigurile lor de zeci de milioane de euro. Ma uitam la ele si ma gandeam daca mi-ar place sa am o asemenea femeie. Ei bine, raspunsul este NU. Si sa nu va aud ca imi spuneti ca sunt ipocrit ca nu-i adevarat. Nu mi-ar place o asemenea femeie din mai multe motive pe care le voi explica pe indelete in cele ce urmeaza.

In primul rand nu-mi plac femeile inalte. Femeile inalte mi se par dificil de tinut in brate. In al doilea rand nu imi plac femeile care se lauda sau traiesc profitand de un lucru ce nu le apartine. Nu este vina lor ca au mostenit gene bune, nu au nici un aport la frumusetea pe care o afiseaza. Din punctul meu de vedere, toate aceste top modele arata la fel, sunt reci, transmit o frumusete de tipar, nu una dulce si interesanta. Pentru mine o femeie frumoasa are alte atribute, nu 1.80, slaba-pai, etc…

In al treilea rand femeile care se incadreaza in tiparul asta de frumusete sunt mereu curtate de fel de fel de indivizi dubiosi. Ai sanse mult mai mari sa ramai fara ea daca este atat de frumoasa. O femeie trebuie sa fie altfel per total, nu sa fie trasa la xerox dupa niste trasaturi ideale. Oricum, urasc industria asta a frumosului pentru ca este destul de superficiala si bazata pe niste chestii care nu prea au nici o legatura cu realitatea. Stiu ca voi ati spune ca ati da orice ca sa aveti alaturi o femeie de-asta, eu unul nu. Mie-mi place originalitatea si caldura, nu tiparul si frumusetea care nu inspira nimic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.