Ca sa gasesti un loc de munca, trebuie intai sa iti doresti asta

Pur si simplu m-am saturat de toti imbecilii care se vaita pe la colturi ca nu gasesc de munca intr-un oras. Bai frate, atata ipocrizie nu am vazut in viata vietilor mele. Nu pot sa inteleg ce ai de castigat atata timp cat stai sa plangi ca o bocitoare “nu sunt locuri de munca”, in loc sa cauti efectiv de munca. Am asistat la o faza de genul pe strada in urma cu cateva zile, niste barbati sarmani care raspundeau la niste intrebari in timpul unui interviu. In acel moment, cineva a aparut in peisaj, a ascultat povestea, era simplu trecator si induiosat de faptul ca cei doi nu isi gaseau de munca, s-a oferit sa le dea de munca la un depozit…

Cand au auzit cei doi, au inceput sa se coiasca si sa zica ca au probleme pe la picioare, pe la spate si asadar nu pot sa onoreze jobul pe care acea persoana il oferise celor doi. E incredibil ma asa ceva, pe astia pe care ii auzi ca nu gasesc de munca, ar trebui sa ii prinda cineva si sa ii bata pana le vine cheful de munca.

Asa toata lumea cauta servici din vorbe doar, se vaita ca nu gasesc dar nici macar nu se intereseaza. Numai in partea asta de tara cred ca vezi asa ceva, prin Oltenia. Aici oamenii sunt certati cu munca pe viata, nu ar munci nici daca le dai salarii ca in strainatate. Bine, nu toti, cei care zic ca nu gasesc de munca.

Bine, mai sunt si cei care vor salarii mari, ca ei nu muncesc pe 8 milioane dar cand ii intrebi ce calificare au ridica din umeri. Pai ba frate, ia fa-i tu un curs de calificare daca vrei salariu mai mare, apoi spune ca nu gasesti de munca, sau macar cauta de munca inainte sa spui ca nu gasesti nimic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.