Steaua a luat carjeala cu 3-1 de la Dinamo

Iata ca s-au dus vremurile in care Steaua calca in picioare tot ce prindea. Si nici Dinamo nu mai e ce-a fost. Fotbalul romanesc s-a dus pulii de suflet dupa anii 2000 exact cum a prezis si Hagi la conferinta de presa din 1998 cand alaturi de Puiu Iordanescu a facut un circ de zile mari dupa meciul cu Paraguay. Probabil ca fotbalul s-a degradat continuu pana in prezent asemenea societatii. Daca in societate nu mai exista calitate doar nu o sa ramana in fotbal, nu? Dupa anii 2000 a aparut si Ciobanul Luminii, a aparul al de Copos care a tras la bani cat a putut din echipa Rapid si asa mai departe.

Daca te uiti astazi in clasament, o sa vezi ca in Liga 1 – fosta Divizia A – o sa vezi ca mai sunt o mana de echipe. Te miri si te intrebi ce s-a intamplat de au disparut toate echipele de acolo? Se merge acum din cate stiu pe un clasament cu vreo 14 echipe din cate tin minte. Inainte erau peste 20. Au tot scos cate doua cate doua pana am ajuns la 14 si pe primele pozitii sunt niste echipe care nu ar fi crezut niciodata ca vor ajunge sa castige campionate si chestii de-astea.

Steaua bineinteles ca nu mai straluceste, din cate am inteles nu mai are unde sa se antreneze, joaca fotbal prin vecini si asa mai departe. Pai cum sa mai faca cineva performanta acolo si cum sa mai castige Steaua cand nu mai are nici nume nici stadion, nu mai are nici macar jucatori de valoare. De-asta pe vremea lui Ceausescu se facea performanta, jucatorii rar de tot cand plecau din tara la alte echipe si asta nu din cauza ca nu li se permitea ci din cauza ca nu doreau jucatorii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.