Care este cea mai buna mancare pentru caini?

Imi pun aceasta intrebare pentru ca imi dau seama de faptul ca exista foarte multi stapani de caini care ii hranesc cu ciorba, oase si multe resturi de la masa. Stim cu totii faptul ca cel mai bun prieten al omului adora oasele, insa nu cred ca poate sa traiasca doar cu oase. E nevoie de o hrana uscata pentru caini pe care sa o primeasca la intervale regulate de timp astfel incat in corpul lui sa se regaseasca toate vitaminele si mineralele necesare pentru o viata sanatoasa.

Putem cumpara hrana uscata pentru caini de la PetShop, de la orice hipermarket din oras, de la orice colt de strada cred, insa aici intervin doi factori: vointa stapanului si calitatea. Stapanul trebuie sa vrea in primul rand sa ofere o hrana de calitate patrupedului si daca se decide sa cumpere mancare pentru caini, trebuie sa cumpere una de calitate. Royal Canin mi se pare cea mai calitativa hrana pentru caini si cred ca este singura pe care o pot recomanda iubitorilor de catei.

Royal Canin in topul preferintelor cateilor din lumea intreaga

Cea mai buna mancare pentru caini nu tine intotdeauna de marca, insa in cazul Royal Canin, exista motive intemeiate sa o consideram cea mai calitativa hrana. Sunt pe piata de atata vreme, incat cred ca sunt imposibil de detronat. Au avut timp sa studieze foarte bine nevoile cateilor si astfel au reusit sa aduca la iveala cea mai buna mancare pe care acestia o pot primi in cazul in care au niste stapani constienti. Constientizarea este problema numarul unu a stapanilor de caini in momentul de fata.

Dragostea pentru un catel nu se manifesta doar prin a-l tine pe langa casa. Are nevoie de mult mai multe lucruri pe langa un acoperis deasupra capului si o ciorba veche amestecata cu paine. Chiar nu pot sa inteleg pe cei care dau de mancare asa ceva unui catel. Eu nu as putea niciodata sa hranesc animalele cu chestii pe care eu unul nu as putea sa le mananc. Cred ca e timpul sa terminam cu terciurile astea pe care le bagam in catei si pisici si sa ii hranim cu mancare special creata pentru ei.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.