Cand o sa vedem autobuze Roman pe strazile oraselor din Romania?

Probabil niciodata. La Roman nu e cu parandarat si cu spaga asa ca ce interes ar avea vreun primar sa aduca in oras autobuze fabricate la noi in tara? Lasa ca le exporta ei prin India unde oamenii apreciaza raportul calitate/pret excelent. M-am tot uitat pe pagina celor de la Roman si am ajuns la concluzia ca e imperios necesar sa schimbam mentalitatea din tara. Oamenii trebuie sa fie putin mai nationalisti si sa se gandeasca si la binele altora, nu doar la propriul buzunar.

 

Autobuzele Roman nu sunt de rahat, nu sunt niste coji ordinare care sa dea senzatia de ieftin. Sunt chiar foarte bine construite si de multe ori imi pare rau ca nu sunt un mic Dumnezeu sa pot sa exilez pe alta galaxie pe cei care refuza sa cumpere de la Roman doar pentru a cheltui tone de bani pe Mercedes si astfel sa isi traga parandarat urias de acolo. Acestia sunt primii care ar trebui sa fie bagati in puscarie, cei care aleg sa cheltuie mai multi bani de cat necesar atata timp cat au in tara lor tot ce le trebuie.

Cred ca nu o sa ne vindecam niciodata de gainarii si de furturi si de spagi si de mizerii de-astea. In loc sa evoluam, noi ne afundam tot mai mult in mocirla din pacate. Oamenii ar trebui sa fie putin mai seriosi zic eu, putin mai seriosi cu tara in care traiesc. Ma gandeam ca poate o sa apara o minune in viitorul apropiat care sa evapore toata coruptia din tara, insa nu cred ca e posibil asa ceva din moment ce coruptia e mai raspandita de cat corectitudinea. Daca ne dorim o tara normala, trebuie sa incepem sa o sustinem in primul rand.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.