De ce sa apelezi intotdeauna la o firma de contabilitate?

Sa ai o firma in Romania poate de multe ori sa iti aduca batai de cap si asta din cauza faptului ca omul nu este facut astfel incat sa le stie pe toate. Oricat de mult ne-am chinui noi sa invatam si sa scutim bani, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ pentru ca in tara asta nimic nu e stabil, Codul Fiscal se schimba de 5 ori pe an si asa mai departe. Abia apuci sa te lamuresti cat si cat de ce inseamna sa ai o firma si deja apar schimbari care intorc problema la 180 de grade. Cea mai buna solutie este sa apelezi la o firma de contabilitate si tu sa iti vezi de treaba ta, sa faci munca pentru care ti-ai infiintat firma.

Eu unul am un PFA de vreo jumatate de an si sincer sa fiu pana acum nu am avut timp sa ma pun la punct cu legislatia in domeniu. Chiar nu am avut, pai ce sa fac mai intai? Sa muncesc sau sa stau sa caut pe net cai verzi pe pereti, discutii despre legislatie si asa mai departe? Normal ca am apelat la o firma de contabilitate care se ocupa de treaba asta. Interesul meu este sa fac bani, nu sa devin un Dumnezeu atotstiutor. Nu putem sa avem succes cu o firma pe plan national sau international daca continuam in stilul asta romanesc, adica sa ne chinuim sa facem de toate ca sa nu dam bani altora.

Eu va asigur ca o firma de contabilitate merita toti banii din lume atata timp cat iti ia de pe cap acest departament. Ca nu toti am facut facultate 6 ani ca sa avem master in economie, sa stim pe dinafara legislatia si sa ne descurcam cu brio. Ca sa inveti contabilitate e nevoie de un compromis pe care nu cred ca vrea nimeni sa si-l asume. Fiecare trebuie sa isi faca treaba pentru care este pregatit, ca suntem satui de mentalitatea romanului care se pricepe la toate si de fapt la nimic. Sa lasam pe fiecare sa isi faca treaba si cu siguranta o sa progresam mult mai repede.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.