Bilete de avion la pret de shaorma cu de toate

Biletele de avion incep sa se ieftineasca din ce in ce mai mult. Astfel, in ziua de azi e posibil sa cumperi un bilet de avion dus – intors cu mai putin de 20 de euro. Am vazut cu 19 euro ceva oferta zilele trecute si mi s-a parut ceva extraordinar, si era cu toate taxele incluse, ca stiti ca pe la aeroport se mai platesc oarece chestii de obicei. Era dus-intors la distanta de o saptamana si ma gandesc la faptul ca daca ai pe cineva intr-unul dintre orasele respective, reusesti sa faci o vizita la pret de shaorma cu de toate.

Nu stiu incotro se va merge cu ideea asta, e clar ca nu poti sa zbori cu 20 de euro catre orice destinatie de pe planeta, insa as vrea sa cred ca aici se vor indrepta lucrurile. Nu cred ca 20 de euro e un pret sustenabil pentru industria aviatica, insa sper ca pe viitor sa existe o evolutie care sa sustina asa ceva. Interesul nostru este sa calatorim cat mai ieftin si cat mai sigur si deocamdata, in ciuda prabusirilor aratate pe la TV, zborul cu avionul este cel mai sigur din lume la ora actuala.

Cum poate zborul sa fie cel mai sigur? Pai bine, se zboara mult si se cade putin. Cazurile mediatizate pe la TV sunt extraordinare si nu au legatura cu realitatea aviatica de zi cu zi, sunt niste cazuri aparte izolate. Ganditi-va cate avioane decoleaza zilnic, pe marile aeroporturi se ajunge si la 5000 de zboruri, o adevarata nebunie. Astfel, nu e de mirare ca in ziua de azi avionul este cel mai sigur mijloc de transport.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.