25 de lei biletul la film sau Filelist?

Eu stau si ma intreb daca se merita oare sa dau 25 de lei pentru un bilet la CinemaCity in Severin… Intr-o lume normala, nu ar trebui sa existe asemenea intrebari, insa atata timp cat ai la dispozitie Filelist, de ce sa mai dai banii? Oricum pe Filelist apar filemle inainte sa intre in CinemaCity sau alti distribuitori. Au facut la Severin 6 sali de Cinema din cate am vazut, puteam sa rezerv online bilet la sala 6… Oare or reusi sa umple macar o sala sau ruleaza cu 3 oameni in sala cum ajunsese sa ruleze Flacara?

Ca pana la urma te miri de ce nu stau deschise cinematografele in partea asta de tara, respectiv in Drobeta Turnu Severin. Pai de ce sa stea deschise cand nu se duce lumea la film? Oamenii au o mentalitate de Filelist daca pot sa o numesc asa. Reusesc cu brio sa bage in faliment orice investitor cinefil care vine in acest oras, dar daca stai sa te gandesti putin la oferta, 25 de lei spre 30 mi se pare destul de mult in situatia in care cei care muncesc cinstit in acest oras au undeva la 800 de lei salariu.

Pai si sa vrea si nu isi permit sa mearga mai mult de o data pe luna la film, ca poate cu cei 30 de lei isi platesc abonamentul la internet si isi trag de acolo cate filme vor, fara sa ii mai deranjeze nimeni cu biletele. Probabil cand o sa se termine cu pirateria in Romania salile de cinema or sa inceapa sa se mai umple. Poate o sa ne lase la intrare si fara cash, pe datorie. Sa ne treaca la catastif, sau poate ca or sa se duca la film cei cu masini scumpe din oras…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.