Schimba aerul cu www.pro-vent.ro

Am fost in multe magazine, multe centre comerciale pana acum si am constatat o problema destul de ciudata: nimeni nu investeste intr-un sistem de climatizare care sa faca fata si care sa nu iti dea senzatia ca esti intr-o pestera unde ori miroase ciudat, ori e prea frig ori prea cald, ori inabusala. Nu stiu de ce se intampla treaba asta, probabil pentru ca suntem in Romania unde toata lumea da palme, nimeni nu este atent, nimeni nu vrea sa investeasca bani extra pentru confortul altora chiar daca acei altora sunt de fapt niste clienti.

Cladirile din Anglia sunt proiectate si construite de oameni seriosi, nu de romani

Am fost intr-un mall in Anglia si mirosea atat de bine, era incredibil. Si aerul era proaspat, nu uscat, nu umed… Totul era gandit astfel incat sa iti creeze conditii optime pentru shopping. Se pare ca in strainatate s-a inteles ideea ca un om care se simte bine in incinta va fi tras de maneca sa stea mai mult acolo. Cu cat sta mai mult in incinta, cu atat este mai dispus sa cheltuie bani si cred ca acesta este scopul principal al mallurilor, sa te faca sa cheltui niste bani chair daca tu ii ai planificati pentru altceva.

Atata timp cat oamenii continua sa mearga in spatii prost ventilate, nimic nu se schimba

Am putea si noi sa avem asemenea malluri in care sa te duci de drag, nu de nevoie si in care sa te simti bine, insa asta inseamna niste investitii in lucruri de calitate si in sisteme de ventilatie si climatizare profesionale, nu chinezarii ieftine. Daca va intrebati ce firma din Romania este capabila sa aduca aceste sisteme profesioanle, o gasiti pe www.pro-vent.ro. Bineinteles ca la ea apeleaza doar cei cu o mentalitate occidentala, nu toti mascaricii ce au furat bani de la stat si acum si-au deschis un centru comercial, precum cel de la Severin, in care atunci cand intri nu stii cum sa iesi mai repede de acolo, atat e de galagios si de incomod.

Mascaricii de bani gata, mari patroni de mall-uri in Romania

Aerul este foarte inchis si cred ca nu au facut deloc aerisire. Or fi gandit ca daca este alipit altei cladiri, o sa vina aerul din cealalta… E ceva tipic romanesc si cred ca asemenea exemple sunt pe la tot pasul la noi, nu doar in Severin. Orice ceoflengar de bani gata cumpara un teren pe la periferia unui oras si trage un mall in care spera ca oamenii sa cumpere ca disperatii absolut orice. De obicei, cama sa se intampla, insa eu unul sper ca pe viitor asemenea oameni sa isi ia tepe de zile mari, in sensul ca oamenii sa nu se mai duca in spatii prost ventilate care nu asigura minimul de confort.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.