Regulile de circulatie sunt pentru fraieri

Ba frate, eu la concluzia asta am ajuns din moment ce cu cat petrec mai mult timp pe strazile din Severin, cu atat ma crucesc mai tare. La fiecare semafor, la fiecare colt de intersectie, exista un prost / o proasta cu semn de incepator sau fara, care nu respecta regulile de circulatie. Mi se intampla de multe ori sa nu pot face dreapta cand plec de la semafor din cauza cretinilor care vin din sens opus si fac stanga. Cine i-o fi invatat sa faca asta nu stiu si nici nu vreau sa stiu, insa e o practica destul de des intalnita.

Da, la semafor se intampla toate. Acolo este punctul culminant al circulatiei. Pentru randul la semafor se da tot ce-i mai bun. Intotdeauna vezi cretini care gonesc nebuneste punand in pericol vietile altora, ca de-ale lor ma doare fix in cur, pentru un loc mai in fata la semafor. Nu stiu ce minte trebuie sa ai astfel incat sa faci asa ceva, sa gonesti ca tampitul ca sa ajungi primul la semafor, sau inaintea altcuiva. Si totul se intampla din cauza faptului ca politia nu este prezenta pe strada. Singurul loc unde vezi politia este prin boscheti cu radarul.

Ma gandesc din ce in ce mai serios sa imi cumpar o camera auto DVR, sa inregistrez vreo saptamana micile drumuri cu peripetii, si sa ma duc cu inregistrarea in audienta la seful politiei rutiere. Cu toate ca, am o vaga banuiala ca stie toata lumea aceste probleme, insa nu sunt fonduri pentru pandari si in oras, e voie cu panda numai pe la iesire din oras unde e musai sa pice amenzile precum ciorile la gripa aviara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.