Nu vreau o femeie frumoasa

Nu mi-am dorit niciodata o femeie care sa fie 90-60-90 si mai ales sa-i placa sa se etaleze cu chestia asta. Mereu am fost de parere ca nu trebuie sa te mandresti in vre-un fel cu lucruri ce nu-ti apartin, si frumusetea nu-ti apartine chiar daca o porti. Nu ai contribuit cu nimic la conceperea ei, ai avut doar bafta sa te nasti mai inzestrat de cat altii, iar acest lucru nu iti da dreptul sa fii ingamfata si increzuta si cu nasul pe sus.

Nu, nu vreau una care sa se arcuiasca precum acordeonul cu curu’ in dunga, sa arate ce are acolo, ca nu ma intereseaza curu la o femeie, nu acolo are mintea. Se pare ca unele fete au crescut si pe masura ce s-au dezvoltat, mintea le-a cazut in cur. N-am ce face cu o asemenea narcisista care probabil asta face toata ziua, sta pe Facebook, butoneaza si da like, converseaza cu cei care ii admira curul pus in dunga.

Intotdeauna m-au atras ochii la o femeie si daca e ingrijita, am apreciat si asta. Mereu am spus ca o femeie trebuie sa fie ingrijita, nici grasa nici slaba, sa fie constienta de faptul ca pentru a fi sanatos trebuie sa ai in primul rand greutatea optima. Nu imi doresc o femeie frumoasa in contextul actual al societatii, nu vreau una care sa mearga pe strada imbracata ca de bordel, sa se uite si sa fluiere dupa ea toti golanii.

Femeile simple din pacate sunt din ce in ce mai putine si scumpe la vedere, probabil si pentru faptul ca nu stau pe Facebook. Mereu am spus ca oamenii seriosi nu au ce cauta pe Facebook daca nu au un interes din care castiga bani. Si raman la parerea asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.