Mai facem si noi ceva bani pe final de toamna?

Sezonul nuntilor e aproape de final, a trecut o vara incendiara in care unii s-au facut gogoasa de bani, altii s-au facut datori pe jumatate de an din pricina nuntilor. Cica atunci cand te duci la nunta trebuie sa dai bani, cica atunci cand faci nunta trebuie sa primesti bani. Cred ca numai la noi la romani mai vezi tampenia asta cu banii de la nunta, intrucat suntem atat de saraci incat avem nevoie de bani mereu, avem nevoie de bani din orice. Nunta, intra in categoria afacerilor profitabile pe moment si paguboase pe termen lung pentru ca cei pe care ii inviti la nunta te vor invita si ei la randul lor la alte nunti, cumetrii, botezuri, etc…

Acum pe final de toamna se tin ultimele chefuri. Pe la biserici e plin, in fiecare weekend abia daca ai loc sa treci cu masina pe langa ele de dimineata pana seara. Sunt masini parcate de-o parte si de alta a bisericii si n-ai pe unde sa treci. Dar mai e putin si scapam si de nebunia asta cu nuntile, ne relaxam si cu banii si cu circulatia in oras. Oamenii pot sa puna un ban de-o parte pentru la anul, cand se da din nou start in sezonul nuntilor. Cunosc oameni care se duc uneori si la 7 nunti intr-un an, ii numesc nuntasi profesionisti. Sunt genul de oameni care niciodata nu au bani, care niciodata nu reusesc sa isi puna un ban de-o parte. Mereu fac sacrificii pentru ca au obligatii si trebuie sa dea banii altora.

Eu nu concept frate asa ceva, adica sa muncesti o luna de zile ca sa dai bani la nunta. E peste capacitatea mea de intelegere. Eu nu ma duc la nunti, muncesc prea mult ca sa fac un ban ca sa-i arunc asa pe chestii de-astea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.