4 motive sa incerci un tratament naturist

Medicina traditionala in Romania anului 2015 nu mai inspira siguranta si incredere si din ce in ce mai multa lume incepe sa caute alternative. Care sunt alternativele? Ei bine, medicina naturista ar fi una dintre ele, despre care o sa discutam si noi astazi, o sa vedem de ce e bine sa mergi pe ceva mai putin conventional chiar daca asta inseamna sa renunti complet la medicina traditionala.

4 motive sa incerci un tratament naturist

  1. Medicamentele naturiste sunt asimilate mult mai bine fata de cele traditionale pentru ca sunt din plante. Dupa cum stim, plantele sunt folosite de mii de ani in tratarea bolilor si nu ridica probleme de genul reactiilor adverse.
  2. Medicamentele naturiste nu sunt diluate precum cele traditionale. Stim cu totii ca in farmaciile din Romania, medicamentele sunt diluate si contrafacute de la A la Z, cu preturi umflate si asa mai departe.
  3. Un tratament naturist te fereste de plicul pe care trebuie sa il bagi in buzunarul medicului corupt din spitalele de stat. Acesta este un aspect foarte important, intrucat cu acei bani de spaga te poti vindeca sau investi in altceva.
  4. Scapi de incompetenta medicilor care au ramas in spitalele de stat. Nu e bine sa generalizam, insa stim cu totii ca medicii buni au plecat in tari straine, tari in care isi pot indeplini visele cu roadele muncii lor.

Poate ca o sa fiti putin mirati, insa medicina naturista incepe sa capete din ce in ce mai multa amploare si cred ca in urmatorii 10 ani o sa o vedem mult mai bine pozitionata in teren, efectiv. Daca astazi oamenii sunt sceptici si gandesc “Nu ma vindeca pe mine niste plante”, probabil dupa ce o sa aiba primul contact cu aceasta medicina o sa isi schimbe parerea. Pana nu incerci, nu stii ce sa crezi. Traim intr-o tara in care prejudecatile sunt la ele acasa si oamenii sunt obisnuiti sa vorbeasca in van, fara sa se intereseze sau sa testeze efectiv lucrurile pe care le blameaza.

Cu siguranta va veti regasi pe alocuri in cele 4 motive indicate mai sus si cred ca o sa fiti interesati sa incercati un tratament naturist in momentul in care o sa se iveasca ocazia. Eu unul sunt de parere ca e momentul sa directionam banii catre sanatatea noastra, nu inspre buzunarul unor oameni care sunt medici doar in acte, nu si in practica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.