3 motive sa inchiriati o masina in Bucuresti

Masina personala a devenit ceva de nedespartit pentru multi dintre noi. Cu toate acestea, exista situatii cand e mai bine s-o lasi acasa si sa o folosesti pe a altuia. Masina la romani este destul de importanta si asta vedem mereu pe strada, cu totii tinem la masinile noastre si investim destul de multi bani in accesorii si intretinere. Din pacate, avem nevoie de mai multa intretinere din moment ce drumurile sunt cum sunt… O sa va povestesc in cele ce urmeaza de ce e mai bine sa inchiriati o masina in Bucuresti de cat sa mergeti cu a voastra personala.

3 motive sa inchiriati o masina in Bucuresti

  1. In primul rand, iti iei o grija de pe suflet. Dupa cum spuneam mai sus, tinem destul de mult la masina si faptul ca ne plimbam cu ea intr-un oras strain aduce un oarecare disconfort. Ce se intampla de exemplu daca faci accident in Bucuresti? Ai nevoie de platforma ca sa o aduci acasa, costuri foarte mari, etc… Poate nu faci accident, insa daca se defecteaza ceva? Sunt fiare pana la urma si chiar daca e model mai nou, oricand poate sa se defecteze ceva.
  2. In al doilea rand, stiti cu totii cum e un Bucuresti cu parcarea. Daca pui masina unde nu trebuie risti sa o gasesti indoita sau zgariata. Parcangii din Bucale sunt renumiti pentru asemenea gesturi, la fel si locuitorii irascibili care se poarta necuviincios fara un motiv anume. Pai doar ce ai vopsit masina sau ai luptat aprig sa o mentii nezgariata ani buni si acuma ti-o zgarie un tampit cu cheia in Bucuresti doar pentru ca are el chef de zgariat ceva?
  3. Costurile sunt mult mai mici cu inchirierea si o sa va dau un simplu exemplu. Sa zicem ca zbori cu avionul din strainatate, de la Madrid la Bucuresti. Ai masina la Madrid dar drumul pana la Bucuresti si inapoi te costa 200 de euro cu avionul. Daca te duci cu masina pe langa faptul ca faci 3 zile pe drum, te costa aproape triplu, cel putin 600 de euro. Pai nu mai bine dai 200 pe transport + 50 de euro pentru 3 zile de masina inchiriata? Mi se pare mai logic asa…

Daca tineti la masina voastra, evitati sa o bagati in nebunia din Bucuresti si daca tineti la banii vostri, de asemenea…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.