Ai cumpara dintr-un magazin online care este si producator haine dama?

Pun intrebarea aceasta pentru ca observ un lucru destul de interesant. In ultimii 5 ani s-a umplut de magazine online care mai de care mai ciudate si cu oferte mai atractive. Odata cu explozia asta de magazine online, a explodat si neseriozitatea. Aceasta neseriozitate se poate transa prin prisma calitatii proaste, a adaosului foarte mare, a preturilor care nu corespund cu calitatea si asa mai departe, culminand cu modul in care sunt livrate coletele, cu transport gratuit sau contra cost, timpii de livrare, comunicarea cu clientul, etc. Toate aceste aspecte daca sunt adunate rezulta imaginea generala a unui magazin online.

Cum ne asiguram ca magazinul de unde vrem sa cumparam este in regula si serios?

De multe ori cand vrem sa cumparam haine, se intampla sa gasim ceva ce ne place intr-un magazin online de unde nu am mai cumparat niciodata. Atunci apare neincrederea si gandul ca s-ar putea sa avem probleme. In cele ce urmeaza o sa va spun cum puteti identifica magazinele capabile de seriozitate fara sa mai cautati ore intregi pe internet.

Cel mai important este sa aflati daca magazinul este ceva magazin de desfacere pentru o fabrica. Daca este asa, clar nu isi permite sa faca figuri si probleme. Daca un magazin online azi apare maine dispare, cand discutam despre o fabrica, lucrurile se schimba pentru ca acolo se investesc niste bani multi si interesul e sa mearga treaba. Daca nu merge, nu e asa simplu sa dispari si nici interes.

Deci, atata timp cat o sa cautati rochii, cu siguranta o sa gasiti magazine ce au in spate niste fabrici mici sau mari care nu isi permit sa isi bata joc de clienti. Exista oameni in Romania care pornesc afaceri cu ganduri bune, nu sa dea tepe sau sa pacaleasca, chiar daca am fi uneori tentati sa ii bagam pe toti in aceeasi oala. Oamenii sunt diferiti si din aceasta cauza pot sa apara si exceptii.

Daca nu ai cumparat niciodata dintr-un magazin al unui producator haine dama eu iti recomand sa incerci pentru ca acestea sunt unele dintre cele mai stabile magazine online din cate exista. Sora mea a comandat pana acum de la un asemenea magazin si o sa va spun imediat cum se numeste. Dy Fashion ii spune si a fost foarte multumita atat de calitate cat si de comunicarea dintre magazin si client.

Femeile in general sunt foarte atente cu ceea ce isi cumpara si sunt cele care incearca mereu noi magazine atunci cand zaresc cate ceva ce le place. Femeile sunt cele in masura sa transmita cel mai bun feedback si cel mai real in acelasi timp in ceea ce inseamna realitatea din “teren”, realitatea magazinelor online care vand haine de dama.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.