Lasati ba moda si jucati fotbal

Am vazut adineaori la TV un reportaj cu ceva jucatori de fotbal din prima liga… Se duceau sa se imbrace “la moda” de la nu stiu ce designer. Cu barbi frumos aranjate, cu linii fashion bine puse la punct. Si lumea se intreaba de ce avem zero barat la capitolul performanta in fotbal? Pai ce performanta sa fie cand jucatorii sunt preocupati de cacaturi de-astea, nu de jocul in teren? Cum sa mai dea ei randament cand se gandesc la manele, chefuri, haine scumpe si asa mai departe? Ca am vazut ca e la moda acum se te faci fotbalist ca cica se plateste bine. Toti alearga dupa bani, bani si iarasi bani si se vede lipsa de pasiune din teren pentru ceea ce face.

Popescu, Hagi, Petrescu, erau genul de oameni din Generatia de Aur care si-ar fi dat si sufletul in teren. Adica frate, ii vedeai dupa cum alearga… Erau atat de motivati sa castige dar nu pentru bani, pentru prestigiu, pentru palmares. Isi doreau sa fie cineva la nivel de echipa. Doreau sa joace pentru Romania si la echipele de club erau printre cei mai buni. Asta e cheia succesului, sa stai in banca ta si sa iti vezi de fotbal, nu sa faci pe papusa masculina pe la TV si sa te dai rotund ca esti la moda si fashion. Jucati ba fotbal si lasati moda, ca viata-i scurta, cariera de fotbalist si mai scurta. Daca acuma nu jucati si nu dati tot, cand o sa faceti asta?

Am vazut ca Radoi s-a facut ceva antrenor. Pai el nu a fost in stare sa joace fotbal si are impresia sa stie sa conduca o echipa in teren? Ca si el statea numai prin baruri si pe la manele. E din Severin asa ca stiu destul de multe despre el.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.