Doua luni de Plantronics Voyager Edge

S-au facut mai bine de doua luni de cand folosesc Plantronics Voyager Edge, o casca bluetooth de top careia i-am facut si un review aici. Nimeni din cati cunosc nu ar da 500 de lei pe o asemenea casca, insa pana la urma fiecare este cu parerea lui. Probabil ca si eu as fi zis la fel daca nu as fi stiut dinainte ce stie sa faca. Dupa doua luni, vin cu niste mici precizari despre Plantronics Voyager Edge.

Casca nu da semne de oboseala desi o folosesc zilnic. Nu o opresc de tot niciodata complet asa ca bateria ma tine mai putin de cat normal. Nu e genul de casca pe care sa o tii in masina si sa o folosesti doar acolo. Eu o folosesc peste tot. Are functie de media streaming asa ca o folosesc si cand ma duc la alergat, se aude foarte ok muzica in ea. O incarc o data la 2 zile in ideea in care vorbesc cam 2 ore pe zi la telefon cu casca pe ureche si mai ascult si muzica vreo ora.

Bateria tine in total 6 ore de convorbire sau streaming audio, asa ca e ok sa o incarc o data la doua zile din moment ce o folosesc cam 3 ore pe zi. Sunetul e mult mai clar si mai tare in casca de cat in telefon, desi am un Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim. Are o foarte buna tehnologie prin care anuleaza sunetele de fundal, poti merge pe strada cand bate vantul si cel cu care vorbesti nu aude fasaiturile specifice vantului care loveste un microfon.

Mai trebuie resetata din cand in cand pentru ca senzorii o ia razna. De exemplu face trecerea aiurea a sunetului din casca in telefon desi tu ai casca pe ureche. Are un senzor pentru treaba asta, daca o dai jos in timp ce vorbesti cu cineva, sunetul se duce din casca in difuzorul telefonului. La fel si muzica, daca dai jos casca in timp ce asculti muzica, se pune pe pauza automat radio sau player. Cum resetezi casca? Pur si simplu o opresti pentru 5 secunde si o pornesti din nou. De fapt, scrie clar ca exista problema asta in manualul de utilizare si la cati senzori are casca, mai apar interferente de-astea.

Per total, Plantronics Voyager Edge e cea mai buna casca bluetooth pe care o poti cumpara in acest moment de pe piata si merita toti banii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.