Criza de prize modulare la Severin

Bai frate, deci sa va pazeasca Cel de Sus sa traiti intr-un oras mic de provincie. Niciodata nu gasesti ce ai nevoie atunci cand te apuci sa renovezi o casa. Desi in oras sunt destul de multe magazine de bricolaj, de multe ori ajungi sa bati drumurile de pomana de la unul la celalalt, pentru ca la final sa te intorci acasa cu traista goala. Exista o serie de lucruri pe care nu le vei gasi niciodata intr-un oras mic de provincie, unul dintre ele se numeste priza modulara.

Am fost in urma cu 4 zile in oras sa caut niste prize modulare pe la magazinele locale. Am zis ca n-are cum sa nu fie in oras asa ceva… Si uite ca s-a intamplat exact ca atunci cand am plecat sa cumpar o coada de ciocan si n-am gasit in tot orasul. Pana la urma am cumparat ciocanul cu totul, caci nici o sansa sa gasesc coada. Asa si cu priza, insa, problema este ca daca nu gasesti priza nu ai posibilitatea sa cumperi peretele cu totul. Daca ciocanul l-am cumparat in intregime, cu priza n-am avut nici o sansa…

Internetul a salvat situatia

Deja eram plin de draci cand am ajuns casa. Am incercat sa ma calmez si mi-am facut o cafea. Nu voiam sa renunt la ideea de priza modulara si am cautat pe internet. Bineinteles ca am gasit tone de prize modulare. Stateam si ma gandeam cum am pierdut 2 zile si am amanat lucrarea din cauza faptului ca locuiesc intr-un oras de nimic. De nimic e putin spus atata timp cat in magazine nu gasesti nimic altceva inafara de ieftin si mult. Nu se poate asa ceva, trebuie sa existe si calitate sau lucruri mai custom.

In Severin nu e criza doar de prize modulare, e criza de calitate. Atata timp cat o sa continuam sa cumparam toate prostiile din magazinele din oras, soarta noastra ca si oras nu va fi una de viitor. Nu ai cum sa avansezi atata timp cat nu faci nici un demers in acest sens si singura metoda ramane migrarea inspre calitate. Daca nu ai calitate nu ai nimic, nici dezvoltare nici evolutie, nimic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.