Cel mai bun detergent

Nu stiu de ce, insa pe masura ce trece timpul am impresia ca detergentul e din ce in ce mai prost. Inainte mai luam de pe la sarbi si era mult mai ok fata de ce gaseai in magazinele din Severin. Ariel si Persil se aducea de pe la sarbi, in special Ariel. Era si mai ieftin si mai bun. Cu timpul, cel de la sarbi a inceput sa fie la fel de prost ca al nostru asa ca am lasat-o balta. Ce inseamna un detergent prost? In primul rand nu spala cum trebuie. De cand au inceput sa il faca “concentrat” cred ca au incurcat cuvantul pe ambalaj. Trebuia “diluat”… Cam din acea perioada a inceput sa fie foarte slab calitativ.

Ce au facut mai exact? Au zis ca e concentrat si iti dadeau 8 kg la pret de 10. Cred ca a fost doar o tentativa de marketing specifica tarii in care traim. Nu stiu daca si in alte tari se mai vinde Arielul asta super concentrat care de fapt nu prea mai spala deloc. Am incercat si capsulele, alea sunt si mai proaste. Trebuie sa pui doua sau chiar trei ca sa scoti petele mai vechi putin ceea ce nu mi se pare in regula.

Am incercat si Tide, care nu spala, am incercat si Dero, am incercat si Rex care e cel mai praf dintre toti detergentii. Persilul mi s-a parut putin mai rasarit, insa nu cu mult. Nu stiu de ce, insa tot ce intra pe piata din Romania are o calitate de rahat desi costa poate mai mult ca in strainatate. Se alege praful de tot, nici macar un detergent calumea nu mai ai, de-ti vine sa cumperi dracu Dax si Fax si alte combinatii de dero ieftin, ca la fel de bine spala…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.