Au inceput sa dispara sobele din magazinele de bricolaj

Saptamana asta vad din ce in ce mai des Dacii papuc ce cara agale cate o soba, uneori chiar si cate doua sobe. De multe ori ma intreb ce se intampla de toata lumea e innebunita dupa sobele de teracota. Adica ani de zile nu le-a bagat nimeni in seama si acuma, dintr-o data, un oras intreg se indragosteste de soba de teracota. Ei bine, raspunsul mi-l aduc aminte cu putin retard, caci nu prea sunt la curent cu ultimele anunturi in ceea ce priveste administratia orasului: anul acesta nu vom avea caldura.

Da, incompetentii pusi sa gestioneze un judet, urcati pe scaune inalte de partide, nu de competenta, nu sunt in stare sa rezolve problema. Tot ce a putut face primarul a fost sa ceara bani lui Ponta pentru a cumpara carbune si pentru a incalzi astfel orasul. Ponta i-a dat peste nas in secunda doi, spunand ca trebuie sa fie capabil sa se descurce singur cu incalzirea orasului. Da, de atat sunt in stare mai marii orasului, sa seduca in cersit. Nu au investit nimic in Severin si n-au de unde sa faca rost de bani…

As vrea sa vad cum din averile lor multe reusesc sa tina orasul cald la iarna, sa-si vanda toti cate o casa si cate o masina de lux, sa puna mana de la mana si sa fie caldura in oras. Toti puhavii care au furat judetul ar trebui sa cumpere carbune de banii furati pentru la iarna, insa bineinteles ca nu se va intampla asa ceva. Nici un hot nu vrea sa dea inapoi ce a furat, nu? Clasa politica din orasul asta e sub orice critica si cred ca ar trebui sa isi dea interesul pentru rezolvarea problemei daca ii duce capul. Daca nu ii duce capul, sa plece si sa lase pe altii competenti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.