Am cumparat o baterie originala Seat

Astazi am fost toata ziua plecat de casa in cautare de o baterie pentru masina unchiului meu. Stiti si voi cum e cand da putin frigul. Nu e chiar Gerul Bobotezei afara, insa noaptea temperaturile au inceput sa scada destul de mult, ajungand uneori si pe la 0 grade in anumite zone. Ei bine, odata cu frigul incep si bateriile sa cedeze. Pe mine m-a lasat anul trecut exact in aceeasi perioada, era parca inceputul lunii noiembrie si cand sa plec dimineata, zero curent. Bai frate, dar dintr-o data. Aveam un Rombat de 2 ani si ca un facut, s-a dus dracului exact dupa ce a iesit din garantie.

Am mai auzit un caz asemanator asa ca am zis sa vorbesc cu unchiul meu si sa il conving sa cumpere ceva diferit. Am cautat amandoi in oras, cu masina mea bineinteles ca a lui nu mai are baterie si nu am gasit nici o baterie originala Seat. Ca Seat e masina lui. Daca va intrebati de ce Dumnezeului am cauta asa ceva, o sa va explic in cele ce urmeaza. Multi dintre voi ati cumparat masini din strainatate, v-ati dus personal dupa ele prin Germania, Austria, Franta, sau poate lucrati in zone de-astea si cand ati venit in Romania ati cumparat o masina. Ati mers cu masina respectiva vreo 5 ani si bateria inca nu murise de tot, insa dadea semne ca ar fi pe terminate. Ati mers si ati cumparat un Rombat nou sau alta marca, nu prea conteaza, de la magazinul de piese auto si v-a tinut fix doi ani. Si va intrebati cum doamne-iarta-ma tin bateriile cu care cumperi masina de dincolo 5 ani + ce fusese folosita de fostul proprietar iar cand cumperi una din tara te tine maxim 2 sau 3 ani, 3 daca ai bafta sau daca ai aprinderea foarte buna.

Ei bine acesta este raspunsul, bateriile originale pentru Seat sau VW, sau orice alta marca sunt alta mancare de peste fata de ce gasesti la noi in magazine si o sa vedeti ca am dreptate de data aceasta. De cat sa dai 400 de lei pe o Varta care te tine 2 ani, mai bine cumperi una originala specifica masinii cu pe care o ai si cu asta basta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.