Un oras fara caldura

Drama orasului Drobeta Turnu Severin a inceput in momentul in care RAAN-ul a dat faliment. Acest oras e baza pe termoficare, cum de altfel multe orase din tara se incalzesc pe timp de iarna. Din pacate, pana si conductele din pamant au ajuns ale bancilor. In aceasta situatie, discutam despre un Combinat falimentat de niste hoti. Au furat pana l-au pus pe butuci si din aceasta cauza, un oras intreg va ramane fara caldura pe timp de iarna, sa nu mai zic de muncitorii care au ramas fara un loc de munca dupa poate si 20 de ani vechime in RAAN.

Cred ca nicaieri in lume nu mai exista asa ceva, atata rautate, atata lacomie. Daca furtul si hotia erau declarate probe olimpice, cu siguranta Romanii se situau pe podium de fiecare data. Locurile 1, 2 si 3 ar fi fost imposibil de detronat de oameni de alta natie. E chiar strigator la cer. Atat de departe a ajuns lacomia si nesimtirea unora, au vrut sa se pricopseasca si au reusit, insa cu ce rost? Ce au reusit inafara de a nenoroci un oras intreg? E drept ca nu sunt trasi la raspundere, ma gandesc si eu ca milioanele de euro furate de la RAAN au ajuns si mai departe si din acest motiv, toti scapa bazma curata.

Asa se intampla de cand lumea in tara asta. Unii fura si altii sufera. Au mers atat de departe de data asta incat au reusit sa nenoroceasca sute de oameni. Din punctul meu de vedere, cei care sunt vinovati de acest faliment ar trebui sa intre in puscarie pe viata pentru subminarea economiei nationale. Si bineinteles, pusi sa aduca inapoi toti banii pe care i-au furat de-a lungul timpului. E incredibil, tot ce s-a cladit pe vremea lui Ceausescu s-a naruit din cauza unor burtosi nesimtiti si puhavi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.