Solutii alternative pentru incalzire in Drobeta Turnu Severin. Panouri radiante de la www.ecojoy.ro

Dupa cum stiti cu totii, orasul Drobeta Turnu Severin are probleme destul de serioase in ceea ce priveste incalzirea pe timp de iarna. Dupa ce angajatii RAAN au fost trimisi acasa, pana si conductele din pamant care furnizau agent termic au ajuns ale bancilor. Inca nu se stie daca orasul va avea caldura in aceasta iarna si ideea este ca atata incertitudine nu poate sa aduca nimic bun.

Daca nu vom avea caldura in aceasta iarna, situatia va fi una destul de dificila si trebuie sa gasim solutii alternative pentru a ne asigura confortul in case atunci cand afara vor fi -20 de grade Celsius. Cam atatea erau anul trecut de Revelion. Nu ne putem baza pe niste autoritati incompetente care ne promit ca vor face tot posibilul ca sa fie caldura anul acest.

Atata timp cat traiesti in Romania, inveti un lucru foarte important: sa nu ai incredere in politicieni. Sunt niste oameni care se gandesc numai la interesul lor si atat. Drept dovada, RAAN-ul din Turnu Severin s-a inchis in momentul in care vaca de muls a dat ortul popii. Politicul a fost cel care a furat compania si cea care a dus-o pe acest drum, cel care a suit compania intr-un tren cu bilet doar dus, nu si intors.

Care sunt solutiile alternative pentru a incalzi apartamentele pe timp de iarna in lipsa agentului termic

  1. Caloriferul electric, desi consuma foarte mult, il bagi in priza cand n-ai ce face. Exista oameni care au copii mici si nu se pot lipsi de caldura.
  2. Radiatoarele cu halogen sunt folosite de multa vreme in Romania si sunt una dintre cele mai eficiente metode de incalzire alternativa.
  3. Aerul conditionat este o metoda destul de eficienta atata timp cat sta pornit tot timpul. Insa, am impresia ca nu mai da randament daca temperatura afara scade foarte mult. E bine sa-l ai totusi.
  4. Soba. Desi soba de teracota sau cea cu rumegus sunt folosite la casa, unde ai horn si toate cele, la nevoie o poti monta si intr-un apartament, cu horn scos pe fereastra pana deasupra blocului.
  5. Panourile radiante vin tare din spate si pe langa eficienta, aduc si o solutie de design. Sunt ultima moda in materie de incalzire si le puteti vizualiza pe www.ecojoy.ro.
  6. Sobita pe GPL desi nu prea este recomandata spatiilor inchise, atata timp cat aerisiti bine incaperea, totul este in regula. Luati in calcul ca nu este prea economa.

Eu unul mi-as dori ca nimeni sa nu aiba nevoie in Drobeta Turnu Severin de asemenea solutii alternative, insa sunt inevitabile. Nu trebuie sa fim genul de oameni care asteapta solutia salvatoare de la niste oameni pusi pe functie pe pile si interese, nu pe competenta. Nu ne putem astepta de la ei sa rezolve nimic asa ca trebuie sa fim prevazatori si sa incercam sa ne asiguram caldura la iarna. Orice solutie alternativa ati alege, incercati sa alegeti cel mai bun raport randament/pret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.