Care sunt avantajele unui aparat de curatat cu aburi Philips Steam Plus

Aparatele de curatat cu aburi sunt printre noi de multi ani, insa in Romania abia in ultima vreme au inceput sa se faca cunoscute. Asa e la noi, noutatea patrunde tarziu, este asimilata greu de populatie si astfel trec ani buni pana ca oamenii sa se prinda de utilitatea unei inovatii. Acuma, daca ne gandim logic, nimeni nu a inventat vreodata un lucru care sa nu fie folositor, nu? Atata timp cat exista pe piata obiecte care se presupune ca ne-ar face viata mai frumoasa si mai usoara, de ce sa nu profitam de ele?

Aparatul de curatat cu aburi Philips Steam Plus

Aparatul de curatat cu aburi (click aici daca nu stiti cum arata) este renumit pentru faptul ca omoara 99,9% din bacterii si germeni si astfel iti creaza in jur un mediu mult mai curat. Pare sa fie o inventie destul de utila lumii contemporane, tot mai acaparata de boli si virusi care mai de care mai ciudati si mai diversi.

Cel mai interesant aparat de curatat cu aburi o sa il gasiti pe www.philips.ro, ii zice Philips Steam Plus si este capabil sa igienizeze podelele dure folosind doar apa, nici o alta substanta chimica. Foarte importanta chestia asta cu substantele chimice si detergentii mai ales cand aveti copii in casa.

Dupa 30 de secunde de cand il pornesti, aparatul de curatat cu aburi Philips Steam Plus reuseste sa genereze deja abur, avand o putere de 1300w. Astfel, reuseste sa elimine orice, de la praf si murdarie pana la firimituri. Nu mai esti nevoit sa dai cu mopul cu solutii chimice apoi sa clatesti cu apa si asa mai departe.

Cel mai interesant este faptul ca spre deosebire de mopul clasic ce lasa in urma apa oricat de mult te-ai chinui tu sa o scoti de acolo, Philips Steam Plus iti lasa podeaua uscata in doar cateva secunde, pentru ca nu intinde pe jos litri intregi de apa precum mopul clasic.

Faptul ca este foarte igienic si nu presupune folosirea de chimicale mi se pare motivul principal pentru a cumpara un aparat de curatat cu aburi Philips Steam Plus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.