Orice gospodina trebuie sa aiba macar o oala din inox

Din bucataria moderna nu trebuie sa lipseasca macar cateva oale inox. Cu toate acestea, ma uitam in bucataria mea si nu vedeam niciuna. Nu, nu sunt gospodina si nu cred ca exista termenul de “gospodin” pe care sa mi-l atribui. Nu gatesc, ai mei se ocupa cu asta. Si stateam si ma gandeam uitandu-ma la oala cu ciorba care fierbea pe aragaz… E oala cu care am crescut. De fapt, toate oalele din bucatarie erau acolo de cand lumea, nimeni nu a mai cumparat niciuna de ani de zile. Sa fie oare dovada faptului ca in Romania se faceau candva oale de calitate?

Modernizarea bucatariei cu homeX

Am zis ca trebuie sa iau masuri. Era nevoie de un mic upgrade in ceea ce priveste bucataria pe care am renovat-o in urma cu 6 luni. Da frate, am luat aragaz nou, masina de spalat vase si am uitat de oale si tigai. Ce era mai important am scapat din vizor. In primul rand am facut o lista cu ce era nevoie sa fie inlocuit si ce anume aveam nevoie extra. Cand am vazut ce lista a iesit, m-am cam speriat pentru ca in magazinele din oras niciodata nu gasesti tot ce ai nevoie in materie de alimente, ce sa mai zic de ustensile de bucatarie?

oala inox

Diversitate cu homeX

M-am orientat catre internet. A fost mult mai simplu sa stau la PC si sa fac o comanda. Practic, gasesti tot ce-ti trebuie pentru bucatarie la homeX, unul dintre putinele magazine online cu o gama atat de diversificata. Daca alegi sa cumperi de la ei, pe langa avantajul diversitatii, te bucuri de calitatea superioara a produselor, transport gratuit si ceva destul de important , ce n-am vazut la alte magazine: primesti 5% inapoi din valoarea comenzii in contul tau. E o idee destul de buna pentru ca de obicei, gospodinele mereu au nevoie de cate ceva si cu siguranta urmeaza si alte comenzi.

Dupa ce mi-a venit comanda, bucataria era complet mobilata si utilata la nivel de 2015. Oala de ciorba cu care am crescut sta cuminte in dulap, acum e “de rezerva”. I-am zis mamei “Aprovizioneaza-te cu conserve si muraturi pentru iarna!”, camara plina era singura problema pe care o mai aveam de rezolvat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.