Mobila si accesoriile retro, la mare cautare in 2015

Am observat ca tot mai multi dintre prietenii mei au inceput sa schimbe putin modul in care isi mobileaza casele. Daca pana nu demult aveam de-a face cu acei oameni incastrati in modernism, astazi ii vad cum cauta peste tot mobila si accesorii retro cu ajutorul carora sa schimbe atat aerul cat si infatisarea caselor in care acestia isi duc traiul de zi cu zi.

E destul de dificil sa nu te plictisesti de o casa in care petreci ani buni, asa ca din cand in cand nu strica deloc un mic retus, iar adoptarea unui trend retro este exact ce-ti trebuie pentru a reusi aceasta schimbare ca la carte.

De unde cumperi mobila si accesorii retro in Bucuresti?

In capitala nu este prea mare problema cu magazinele de unde poti cumpara asemenea mobila, insa in tara nu-ti ramane la indemana de cat internetul. In orasele mici de provincie nu deschide nimeni magazine de mobila retro, intrucat oamenii nu au nici bani nici interes sa cumpere mobila normala, moderna, ce sa mai zicem de retro?

Mobila retro se adreseaza unei categorii tinta, nu este pentru toata lumea. Astfel, avem de-a face cu oamenii care adora stilul retro si cu cei care doresc o schimbare de atmosfera in incinta casei in care locuiesc de ani buni.

Retroboutique.ro este unul dintre magazinele de renume atat offline in Bucuresti cat si online. Putinii oameni din provincie care doresc sa cumpere mobila retro au la dispozitie aceasta optiune. Avantajul este ca preturile in online nu sunt atat de mari si astfel, aproape oricine isi permite sa cumpere cate ceva. Bine, nu ma refer sa scoti vechea mobila cu totul din casa si sa o inlocuiesti cu mobila retro. Daca vrei sa faci asta e clar ca o sa te coste destul de mult.

Eu ma refer la cei care doresc sa transforme in timp casa din moderna in retro sau cei care vor sa mai improspateze aerul cu ceva nou, bine lucrat, ceva aparte, retro. Daca retro era in trecut asemuit vechiului, astazi e la mare cautare din pricina faptului ca oamenii incep sa capete un nivel superior de inteligenta si personalitate. Vor si altceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.