Promovarea atinge alte standarde in 2015

In anul 2015 nu mai este suficient sa iti promovezi un magazin offline prin metodele clasice – presa – radio – TV. Trebuie sa treci la nivelul urmator si sa gasesti o modalitate de a lega clientul de magazin, intr-un fel sau altul. Cea mai simpla si eficienta metoda ramane cea a cardurilor de client. Probabil ati fost cu totii la hipermarketuri precum Cora, ce-ti ofera carduri de client prin intermediul carora ai parte de anumite reduceri, acumulari de puncte cu care beneficiezi de anumite facilitati.

La ce foloseste un card client?

Probabil toata lumea se intreaba care e vrajeala asta cu cardurile de client pe care hipermarketurile le ofera. Adica cu ce ii ajuta pe ei faptul ca iti dau tie un card prin care pierd bani? Asta nu le garanteaza ca vei reveni in magazinul lor. Nu intotdeauna ai reduceri care sa te intereseaza. Ei bine, magazinele isi ia feedback de fiecare data cand tu dai cu cardul pe la ei, adica ei stiu ce cumperi si cat cumperi, isi fac astfel o parere in legatura cu ce merge pe piata si ce nu si asa mai departe. Informatia e foarte importanta in ziua de azi si ea este cea care dicteaza viitorul: esec sau succes.

Ce iti trebuie pentru a promova prin carduri?

Ca sa poti promova prin carduri nu ai nevoie de cine stie ce investitie. Ai nevoie de o imprimanta precum cea de aici si niste carduri simple pe care le puteti cumpara de pe printcard.ro. Ele pot fi citite si datele poti fi inregistrate cu ajutorul sistemelor POS pe care probabil deja le aveti in magazine. De asemenea, iti trebuie putina inteligenta ca sa adopti o asemenea solutie si o mentalitate occidentala.

Promovarea prin carduri de client este printre noi de mult timp dupa cum spuneam si este un schimb eficient, tu ca magazin oferi o reducere si primesti date importante care interpretate corect, pot sa iti aduca o idee de dezvoltare pe termen lung. E timpul sa adoptam idei noi de promovare chiar daca acestea exista printre noi de ani buni. Trebuie sa fim deschisi si sa acceptam solutiile moderne atunci cand avem nevoie de o promovare ca la carte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.