Wrestling – teatru pentru copiii mari

Cand eram micut ma uitam la Wrestling de fiecare data cand aveam ocazia. Cand am crescut si am realizat ca sunt niste facaturi ordinare, am incetat brusc sa ma mai uit. Cand esti copil nu iti dai seama ca totul este regizat, totul pare atat de autentic si intotdeauna incitant. Te-ai uita ore intregi daca ai avea unde. Stateam si ma gandeam zilele astea de ce exista Wrestling-ul? Ma uit printre spectatori si nu sunt copii de loc. Sa fie oare un spectacol creat de o intreaga sala pentru cei de la TV?

In copilarie eram pasionat de Wrestling

Daca in copilarie ma fascina acest sport, astazi ma enerveaza. Am vazut si cum se face exact, stiu si despre acel ring care arcuri dedesubt, stiu si despre chitarele si scaunele din zahar care sunt sparte in capetele celor din ring. Da, cred ca totul se rezuma la spectacolul oferit si la o poveste. Am observat ca toate, absolut toate meciurile de Wrestling au o poveste in spate, uneori mai bine pusa la punct, alteori mai putin interesanta. Ideea e ca acum mi se pare o prostie si o pierdere de timp.

Americanii au inventat Wrestlingul?

Americanii au o pasiune pentru chestia asta si nu inteleg de ce. Probabil trebuie sa intreb un american mare amator de Wrestling ca sa ma lamuresc, altfel nu am nici o sansa. Poate pentru copii se face tot acest show, o fi vreo traditie americana, cine stie? Poate ca americanii stiu sa se distreze intr-un mod care pe noi, europenii, ne lasa rece. Leaganul civilizatiei s-a mutat peste ocean unde a adoptat niste obiceiuri care inafara continentului, par bizare si fara rost.

Ai o idee despre ce inseamna Wrestling? Crezi ca stii care este rostul sau? Lasa-mi un comentariu cu parerea ta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.