Ultima strigare pentru renovarea acoperisului

Cum vremea incepe sa se strice din ce in ce mai des si mai rau, pot spune ca sezonul constructiilor este pe final. Totusi, mai e o fereastra de cam doua saptamani in care se poate lucra la acoperisuri, dupa care totul este sistat. Cam pana pe la jumatatea lunii noiembrie, pe final de toamna vreau sa spun, exista acea portita fara ploi care ne permite o astfel de operatiune. Nu doresc nimanui sa aiba probleme cu acoperisul cand vine iarna si ploua sau ninge afara, nu poate nimeni sa intervina sa remedieze.

Atunci cand discutam despre renovarea acoperisului, discutam despre o operatiune destul de complicata ce nu ar trebui niciodata lasata in seama oricui. Am vazut destul de multe renovari de acoperisuri care s-au soldat cu inundatii prin tavane. Mare atentie, apelati doar la personal calificat ce va poate oferi factura si garantie pentru ce lucreaza. Eu stiu ca traim in tara meseriasului cu 100 de meserii si nici o calificare, insa un pret mai mic nu iti asigura o iarna lipsita de griji de obicei.

Cum se renoveaza un acoperis fara carpeala

In urma cu doua zile matusa mea s-a apucat sa renoveze acoperisul. Era imperios necesar intrucat ploua in casa. Culmea, ploua dupa ce a chemat pe cineva sa ii repare acoperisul. A reparat intr-o parte si a stricat in cealalta parte. De data aceasta, exasperata de carpeli si de oameni incapabili, a tocmit cu o firma specializata in acoperisuri sa vina sa rezolve problema. Astazi cand am trecut pe acolo tigla era data jos si asezau folia anticondens. Asa da frate, una e sa carpesti si alta e sa reconstruiesti.

Asa trebuia sa faca matusa mea de mult, adica sa isi cumpere folia si sa reconstruiasca din nou acoperisul. Exista preturi bune la folie anticondes pe karatmetal.ro, de unde a si cumparat de altfel. Cu ocazia asta a pus si jgheaburile si burlanele la casa, casa era terminata de 2 ani si inca nu avea burlanele instalate. Click aici pentru burlane de calitate, asa cum ar trebui cu totii sa avem la case. Eu nu pot sa imi imaginez cum a stat matusa mea aproape 2 ani fara burlane, insa in fine, eu am spus-o mai de mult si o repet: treaba facuta cu meseriasul roman intotdeauna e de pomana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.