Sa comanzi un echipament de la RCS-RDS si sa-ti vina in cateva zile? Asta inseamna sa fii mafiot

Am comandat si eu dupa vreo 2 ani de RCS-RDS acel stick USB 3G DigiMobil. Se da degeaba daca ai un abonament la internet mai mare fata de cel standad si cam atat. Am auzit ca altii au asteptat luni bune pana sa il primeasca, mie mi–au adus in o saptamana parca. Pana acum nu mi-a trebuit si nici de acum inainte nu o sa imi trebuiasca, insa i l-am promis unei prietene din Bucuresti care are probleme in a face un contract cu furnizorii din zona.

Se misca precum ochii mortului… Asta inseamna sa fie degeaba!

Da, mai bine merge internetul de pe telefon, via hotspot de cat de pe acest stick USB. Scrie pe el 21.5 mbps, insa nu merge nici macar cu 1 mbps indiferent de zona. Dar RCS-RDS este vestitia pentru reclama semi mincinoasa pe care o face produselor si o sa va spun imediat la ce ma refer. Pentru internetul mobil, zice ca ai 3G, 3G+, 4G in anumite orase, insa eu nu am intalnit zona in care internetul sa mearga cum trebuie, la adevarata viteza 3G macar. La mine pe telefon de exemplu, daca fac un speedtest pe traficul de date niciodata nu sare de 3mbps download. De cele mai multe ori este sub 1 mbps in functie de zona. Mi se pare mie sau lipsesc cativa mb buni pana la vitezele cu care se face atata reclama pe la TV?

Dar nu e nimic, romanului ii iei mintile cu putin, nu cu mult. Ii zici ca ii dai un mar dar cand il taie, vede ca e stricat pe jumatate. Ii dai cadou o masina fara roti, dar hey, i-ai dat masina promisa? I-ai dat-o… Cam asa e si cu publictatea asta pe care RCS RDS si-o face cel putin cu internetul pe mobil. Cu internetul pe cablu nu sunt probleme. Deocamdata…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.