Parfumurile din Romania, imposibil de “originalizat”

Piata de parfumuri online din Romania incepe sa devina o gluma proasta desi mi-e ca a devenit deja. Probabil ca ati observat cu totii faptul ca toate magazinele online de renume incep sa vanda parfumuri. Ok, nu am nimic cu ei, sa vanda, insa daca va intrebati de originalitate, aici sunt dubii destul de mari aduse in primul rand de pretul in sine. De exemplu, un BVLGARI intr-o parfumerie in Germania costa undeva la 100 de euro si ti se ofera certificat de autenticitate de la producator. In Romania, parfumul costa 170 de lei – 37 euro si nu ti se ofera certificat de autenticitate.

Nici un magazin online nu ofera certificat de autenticitate pentru parfumuri

Cand intrebi operatorii in chat daca pot oferi certificat de autenticitate TOTI, indiferent de magazin iti vor spune ca nu, ca ofera doar garantii de la importatori ca parfumurile sunt originale. Pai nu pe toate chestiile contrafacute scrie ORIGINAL? Sau Genuine in engleza… Normal ca pe toate… Astfel, cand ii intrebi care este furnizorul de parfumuri care garanteaza originalitatea lor, nu vor sa spuna niciunul. Asadar, ce-i cu lipsa asta de transparenta? Ce ascunde?

Furnizorul fantoma garanteaza prostilor din Romania orice, numai sa cumpere

Ascunde un singur lucru, o teapa. Daca un parfum costa in strainatate 100 de euro, cum se asteapta cineva ca in Romania sa coste doar 37? Parfumurile miros la fel, insa in loc sa persiste 3 zile pe haine precum originalul, persista undeva la 3-4 ore doar. Atat de mult au fost diluate si contrafacute si vandute apoi printr-un furnizor fantoma care garnteaza originalitatea parfumurilor, dar al carui nume este nu va fii niciodata facut public. De ce oare? Mai e nevoie de intrebari?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.