Nu am fost oprit niciodata de politie in ultimele 6 luni

Tin minte ca am fost oprit de politie ultima data inainte sa reinoiesc asigurarea pentru masina. De atunci, se fac aproape 6 luni de cand nimeni nu m-a mai oprit in oras sa ma intrebe de sanatate. Aud in fiecare zi diversi puleti care se plang in sus si in jos de amenzi date pe drept sau pe nedrept si ma umfla rasul. Asta inseamna sa fii sofer bun, sa nu iei amenzi de circulatie, nu sa conduci sute de km pe zi.

Degeaba conduci 500 de km pe zi si pentru acest fapt te bati cu pumnii in piept precum un gibon. E tipicul romanului: mult si prost. Cu ce te avantajeaza daca conduci atat de mult si la final de luna iti dai tot salariul pe amenzi? Eu nu inteleg… Aud pe cutare ca injura un politist ca i-a dat amenda pentru centura, ca nu avea centura. Pai ce mentalitate de cacacios mai e si asta? Daca omul te-a prins in fapt de ce il mai injuri? Este exact mentalitatea hotului roman, a gainarului care se supara ca a fost prins, nu ca a fost pedepsit.

Circul destul de mult cu masina si nu am fost niciodata amendat pe nedrept de nimeni nici in oras nici inafara localitatii. Asta pentru ca respect regulile de ciruclatie, nu merg cu 140 de km la ora nicaieri, nu depasesc ca boul , am masina in regula, masina arata a masina nu a tigaie, nu am tub de bas in masina si nu iau 4 puleti cu mine ca sa ne plimbam incet cu muzica data tare, nu am geamuri fumurii ca toti speriatii de bombe sau ca toti smecherii. Eu am masina de om normal, intrerinuta, respect regulile de circualtie si drept urmare, rezultatul se vede: nu ma opreste politia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.