Magia incepe cu o petrecere pe cinste

Daca stam sa ne gandim putin, ce-i mai frumos de cat sa fii copil? Cred ca nimic nu se compara cu naivitatea copilariei. Pe oricine ai intreba daca si-ar dori sa fie inca o data copil, cu siguranta va raspunde ca da… Copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata, atunci ni se formeaza personalitatea si tot atunci ramanem cu cele mai frumoase amintiri.

Eu de exemplu, am niste amintiri destul de frumoase cu petrecerile organizate de parinti cu ocazia zilelor de nastere a mea si a surorii ele. Desi erau anii 90 si eram saraci lipiti, ne bucuram de ce aveam, de cadourile ieftine pe care le primeam in fiecare an. Nu cred ca se pune problema sa fi primit cineva ceva vreodata si sa fi fost nemultumit. Desi eram copii parca intelegeam mai bine ca acum faptul ca nu sunt bani si ca trebuie sa ne descurcam cum putem…

Revenind la amintiri spuneam ca petrecerile mi-au ramas intiparite in minte precum cerneala pe o sugativa. Erau petreceri frumoase din care tehnologia lipsea cu desavarsire si poate ca asta le facea atat de frumoase. Ne jucam cu prietenii si cam atat. Inventam jocuri, eram creativi. Singura tehnologie pe care o aveam la dispozitie era televizorul si acela alb – negru.

Primul TV color il primeam in camera cand facusem vreo 10 ani parca. Totusi, fara tehnologie ne simteam atat de bine cu colegii si cu prietenii de la bloc incat nici nu ii simteam lipsa. Aveam mancarea preferata si pentru noi era de ajuns. Parintii munceau destul de mult ca sa gateasca si apoi sa curete casa dupa noi, ramanea dezastru. Parca o ceata de indieni ar fi devastat cele doua camere ale micului apartament.

Daca revin pentru o clipa in lumea reala, in ziua de azi. Totul e mai simplu atunci cand discutam despre petrecerile celor mici. Parintii nu trebuie sa isi mai faca probleme cu gatitul, cu spatiul. Exista site-uri precum www.petrecerimagice.ro care au in spate o echipa profesionista in asemenea organizari de evenimente.

Am apelat la ceva de genul pentru ziua unui verisor de-al meu care inca mai este la varsta la care crede in povesti si a fost extraordinar. Sunt genul de amintiri care le raman celor mici in memorie si ii fac sa uite pentru cateva ore de tehnologie. Firmele care organizeaza evenimentele au animatori profesionisti care sunt capabili sa distreze copiii si sa se asigure ca acestia raman cu amintiri de neuitat. Daca as fi parinte cu siguranta as apela la www.petrecerimagice.ro pentru ca amintirile celor mici sunt cele mai importante si nu cred ca as fi in stare sa organizez mai bine ca ei un asemenea eveniment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.