Daca v-ati intrebat vreodata unde se tin cele mai frumoase petreceri pentru copii, www.clubul-disney.ro este raspunsul

Daca v-ati intrebat vreodata unde se tin cele mai frumoase petreceri pentru copii, www.clubul-disney.ro este raspunsul

Cand esti copil nimic altceva nu mai conteaza de cat joaca si distractia. Imi aduc aminte de vremurile in care eram eu kinder. Desi erau anii ‘90 si cenusa saraciei umbrea absolut toata societatea, noua nu ne pasa. Ne jucam intre noi cum stiam si ne vedeam de treaba. Erau vremuri frumoase si atunci pentru ca de multe ori simplitatea e cel mai frumos dar. O societate in care tehnologia prea tarziu a aparut, pe la sfarsitul anilor ‘90 impreuna cu vestitul Nokia 3310, cu Pentium 3 si asa mai departe…

Frumusetea simplitatii

Daca tot am ramas cu ceva amintiri de atunci, cele mai frumoase sunt cele legate de petrecerile organizate cu ocazia zilelor onomastice. Parintii se chinuiau sa faca tot ce le statea in putinta astfel incat sa multumeasca pe toti si pe toate. Nu cred ca a fost an in care sa nu fiu multumit de petrecerea organizata de ei pentru mine. Veneau colegi de clasa si prieteni de la bloc, parintii gateau ca la cantina si totul era ok. Acestea erau posibilitatile in anii ‘90… Nimeni nu avea mai mult si nimeni nu isi permitea ceva extra.

Frumusetea tehnologiei

Astazi lucrurile s-au schimbat destul de mult. Exista tehnologie si din aceasta cauza parintii isi pot permite sa organizeze petreceri mult mai frumoase fata de cele pe care le aveam noi in tinerete. Pur si simplu au aparut firme ce se ocupa cu asemenea evenimente. Te duci, platesti, ei se ocupa de absolut tot ce tine de petrecerea in sine. Au spatii foarte generoase si animatori care distreaza pe cei mici ore bune, gatesc, etc… Daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce vorbesc, intrati pe www.clubul-disney.ro. Si inca o chestie destul de importanta: nu veti fi nevoiti sa curatati dezastrul lasat de trupa de indieni… Ai mei curatau vreo 3 zile casa dupa ce serbam o zi de nastere sau un eveniment important.

Daca as fi parinte bineinteles ca as alege sa organizez petreceri cu aceste firme. Amintirile celui mic sunt cele care conteaza cel mai mult si trebuie raportate la tehnica moderna si la societatea in care traim. Evolutia isi spune cuvantul in acest caz.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.