Scapa de tantari

Printre cei mai comuni daunatori urbani sunt țânțarii. E de ajuns ca intr-o seară de vară să lăsăm geamul deschis câteva minute pentru a ne răcori și fără să ne dăm seama avem musafiri nepoftiți.  Nu durează mult și auzim sunetul specific provocat de miscările aripilor unor tantari. Femele caută surse de sânge pentru producere ouălor, masculii nu au posibilitatea de a străpunge pielea vreunui animal și se hrănesc doar cu nectar de pe plante.

Femelele își depun ouăle în apă stătătoare, de aceea cele mai grave probleme cu acest dăunător sunt în apropierea lacurilor, pârâurilor cu debit mic, rezervoare, bazine, zone mlaștinoase, etc.

Pentru persoanele care locuiesc în apropierea unor surse de apă serile de vară pot fi un chin, fiind asaltate de un număr mare de țânțari. De regulă mușcătura de țânțari irită pielea, apar pete roșii, umflături și senzație de mâncărime. Nu toate persoanele reacționează la fel, efecte pot varia de la aproape inexistente până la reacții alergice.

De reținut este faptul că țânțarii pot transmite boli prin mușcătura lor, de aceea trebuie să luăm măsurile necesare pentru a-i ține departe de noi și de cei dragi.

Dacă vă confruntați cu această problemă apelați la Compania DDD, această companie de servicii dezinsecție Constanta, dezinfecție și deratizare vă poate ajuta să eliminați orice dăunator din viața dumneavoastră. În cazul problemelor cauzate de țânțari Compania vine în ajutorul vostru pentru dezinsecție prin cele mai noi metode și folosind substanțe de ultimă generație care au un efect nociv asupra mediului inexistent sau în unele cazuri foarte diminuat, nedepășind cadrul legal.

Dezinsecția chimică realizată de Compania DDD se poate face folosind atomizoare, nebulizatoare sau termonebuliatoare. Substanțele folosite devin inofensive pentru animalele cu sange cald după uscare. O altă metodă oferită de Companie este dezinsecția ecologică care nu dăunează deloc mediul înconjurător.

Accesați site-ul 0219662 pentru a citi mai multe informații despre dăunători și efectul lor nociv asupra sănătății tale. Site-ul vă pune la dispoziție informațiile legate de autorizațiile Companiei, metodele și mijloacele folosite pentru a elimina dăunătorii.

Apelați cu încredere la Compania DDD pentru orice problemă legată de dăunători, serviciile oferite sunt la cel mai înalt standard și veți fi sprijiniți de o echipă profesionistă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.