Vrei sa lucrezi la videochat? Vezi angajarile de pe www.manequeen.ro

S-au dus vremurile in care romanii erau fiinte pudice si rusinoase. Tanara generatie care vine din spate nu stie ce inseamna comunismul, nu a luat contact cu el si nu cred ca are habar cata nenorocire a adus acel regim pentru noi. Din pacate, inca avem ranile deschise desi au trecut 25 de ani de la Revolutie. Pe vremea lui Ceausescu totul era complicat si cu portia, totul era instaurat cu frica. Nu aveai voie sa spui ce gandesti, era dictatura, faceai ce ti se spunea si atata.

Videochatul si comunismul, doi poli ai magnetilor care se resping reciproc

Tanara generatie nascuta dupa decembrie ‘89 nu are nimic din urmele comunismului desi parintii au fost captivi ani buni ai “Epocii de Aur”… Tanara generatie nu are inhibitii, au auzit de sex shop, de videochat, de masaj erotic si nu au nimic impotriva lor. Daca o sa intrebi un batran despre videochat cu siguranta o sa spuna ca este o prostie, insa pentru noi, tineretul, nu este deloc o prostie.

Videochatul in Romania nu e o industrie prea veche, schimbarea de mentalitate e realitate

Imi aduc aminte cand a intrat videochatul in Romania, nu au trecut prea multi ani de atunci. Mentalitatea era in schimbare si oamenii nu puteau intelege. Astazi, situatia sta cu totul altfel, videochatul face parte din viata de zi cu zi si este o sursa foarte buna de venit pentru tinere. Femeile fara inhibitii pot sa faca o mie de euro pe luna fara probleme la videochat. Tot ce trebuie este sa fie lipsite de inhibitii si sa lase rusinea acasa.

Daca vrei sa lucrezi la videochat, vezi angajarile de pe www.manequeen.ro

Exista inca oameni care considera videochatul un subiect TABU, insa cu timpul toti se vor schimba, nimic nu este vesnic, nici macar mentalitatea comunista care inca mai este prezenta in societatea romaneasca desi comunismul a apus de mult. Exista tinere care doresc sa lucreze la videochat, motiv pentru care aceasta industrie a evoluat destul de mult in ultimii 5 ani sa zicem… Cam atat are de cand a inceput sa ia avans mai serios. Daca esti femeie si esti interesata de videochat, de un job care sa te scuteasca de problemele financiare, incearca pe www.manequeen.ro, se fac angajari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.