Calvarul numit Posta Romana

De fiecare data cand am de trimis ceva cu Posta Romana si acel ceva se numeste colet, incepe circul. Incepe circul pentru ca niciodata nu gasesc cutie in care sa pun ce am de gand sa expediez. Problema este ca daca te duci la Posta si vrei sa cumperi o cutie o sa observi ca ti se zice “n-avem”… Aceeasi problema este si la firmele de curierat. Acuma, intrebarea mea este de unde naiba faci rost de o cutie ca sa expediezi ce anume ai nevoie?

Cutia … milei

Ei bine, aici incepe circul. Te duci pe la magazinele alimentare si incepi sa te rogi de vanatoare. Unele iti zic ca nu au doar ca sa scape de tine, ciudoase si enervate ca nu ai cumparat nimic si altele or sa incerce sa te ajute, fara prea mare efect insa. Parca e un facut, niciodata nu gasesc o cutie pe care sa o pot folosi in asemenea situatii, din pacate. Te duci si te milogesti pana iti vine acru sau pana cand renunti sa mai trimiti coletul. De multe ori am intarziat expeiderea unor colete tocmai din cauza faptului ca nu am avut cutii in care sa pun ce-am avut de pus.

Daca Posta Romana ar vinde cutii s-ar pricopsi

Cred ca daca Posta Romana ar vinde cutii cu 5 – 10 lei, s-ar pricopsi. Pe cuvantul meu daca nu ar face mai multi bani cu cutiile de cat cu expeditia in sine. La americani am vazut ca poti cumpara cutii de la posta lor, la noi se pare ca inca nu s-au trezit. Sunt sigur ca toata lumea ar veni cu lucrurile in punga, ar cumpara o cutie si si-ar vedea de treaba mai departe. Nu ar mai sta sa caute cutia lu’ Peste Prajit prin batatura.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.