A inceput Vocea Romaniei

A inceput Sezonul 5 din Vocea Romaniei si am urmarit si eu prima editie. Sincer sa fiu mi s-a parut foarte slaba. Unde sunt domne concurentii care spargeau topurile din prima editie? Unde e Iulian Canaf? Unde e Chircu? Unde e Daniel Lazar? Pe sezon ce trece, Vocea Romaniei are o calitate tot mai slaba si nu inteleg de ce? Avem atatia tineri talentati in tara asta si sunt promovate numai antitalentele.

Antitalentele promovate in Vocea Romaniei

As vrea sa vad o Vocea Romaniei capabila sa ma tina 2 ore in scaun cum ma tinea odata. Ador concursurile astea de talente si ma uit pe Youtube in fiecare zi dupa noi talentati. Imi place sa descopar oameni noi, oameni care nu au mai iesit la rampa, nu au mai fost niciodata in lumina refelctoarelor. Acestia sunt genul de oameni sinceri care nu au indraznit niciodata pana acum sa ia decizia cea mai importanta: o cariera in muzica.

Vocea Romaniei nu inseamna The Voice

In strainatate am vazut ca se intampla lucruri frumoase cu cei care participa la The Voice, mai ales cu cei care casitga competita. In Romania? Nimic… De ce in Romania nu se intampla nimic? Porbabil ca nu exista interese. Interesul se sfarseste in momentul in care se incaseaza banii din publicitate si cam atat. Oamenii prefera sa isi vada de treaba si sa inceteze implicarea mai departe. Acesta este motivul principal pentru care in Romania nimic nu merge cum trebuie. Lipsa de implicare este ceva destul de real.

Vocea Romaniei, anul acesta, sper sa aduca niste concurenti mult mai talentati fata de cei din anii trecuti. Vreau sa vad si eu un spectacol cum a fost prima editie cand au iesti la rampa mari voci. Desi mi-e ca sper degeaba, totusi sper… Nu am de ales…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.