Ai nevoie de scaune pentru bar? Arunca o privire aici www.scaunepentrubar.ro

Eu am o problema cu barurile ce-si bat joc de clienti oferindu-le un mobilier de 2 lei. Pai frate cand omul intra in bar, clar consuma si cheltuie bani. Deci, aduce profit, deci trebuie tratat ca atare. Majoritatea barurilor din Romania nu investesc in mobilier si drept urmare pierd clinetii mai pretentiosi, care culmea sunt dispusi sa cheltuie mai multi bani. E normal ca un client pretentios sa se uite la mobilier, la scaune, la design, la tot ce tine la barul respectiv sa nu mai zic de atmosfera.

Cat de mult conteaza scaunele pentru bar?

Eu unul cred ca conteaza destul de mult, e primul lucru la care ma uit atunci cand intru intr-un bar. Da, fac parte dintre cei clienti mai pretentiosi de fel. Ma uit la tot in jur, la atmosfera, la fum, la scaunele pentru bar, la mese, la oamenii care frecventeaza locatia si asa mai departe. Evit carciumile ieftine pentru ca sunt locul de adunat al celor fara prea multa carte. Sunt locuri in care de obicei se face scandal din orice. Eu nu sunt scandalagiu si daca ma duc la bar sa beau ceva de calitate, vreau o atmosfera pe masura. Nu caut circ si nu ma intereseaza scandalul.

De ce spun ca ma uit la scaunele pentru bar… Pai trebuie sa fie confortabile si sa dea senzatia ca sunt de calitate. De cele mai multe ori, ai de-aface cu niste scaune ieftine eventual din plastic fara pic de design. Cand vad asemenea scaune imi fac o idee si despre bautura care se serveste, despre clientela ce frecventeaza localul cu pricina. Mie imi plac lucrurile de calitate si daca ar fi vreodata sa imi deschid un bar nu cred ca as investi niciodata in lucruri ieftine. Cum sunt foarte curios de fel, am gasit pe www.scaunepentrubar.ro scaune pentru bar de nota 10+.

As fi destul de multumit daca as avea un bar cu asemenea mobilier. As vrea sa ofer calitatea pe care eu unul o caut atunci cand intru intr-un bar. Nu intotdeauna totul se rezuma la bautura, in nici un caz. Trebuie sa fim constienti ca in adevaratele baruri, oamenii nu se imbata ca porcii. Asta este diferenta intr-un bar si o carciuma de la tara, dintr-un sat oltenesc…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.