Ultimul joc jucat

In ultimii ani de cand m-am apucat de bloguri, am cam pierdut legatura cu jocurile. Inainte ma jucam destul de mult pe calculator si sincer sa fiu de-asta si imi doream calculatoare avansate si palci video si draci lati. Astazi nu ma mai joc absolut nimic. Nu mai am timp nu c anu mi-as dori. Cred ca pe Steam nu m-am mai logat de peste un an.

Ce jocuri imi placeau?

Imi placeau foarte mult jocurile cu masini. Jucam TOCA Race Driver si Counter – Strike 1.6. Nu stiu de ce dar nu mi-a placut niciodata CS GO, am ramas adeptul 1.6 cu care am si crescut de altfel. Imi aduc aminte cum chiuleam din generala in urma cu vreo 13 ani ca sa ma duc sa ma joc cu colegii in retea la internet cafe-ul de peste drum. Nu stiu cum au primt aprobare sa faca asa ceva peste drum de scoala dar suntem in Romania…

Ultima data am jucat ceva Counter Strike si cred ca e genul de joc ce te face foarte competitiv. Imi placea sa joc Headshot Only, unul dintre cele mai grele moduri de Counter Strike. Practic ca sa omori pe cineva in joc trebuia sa dai musai headshot. Mai aveam amici cu care jucam GunGame, un mod destul de funny si enervant in acelasi timp.

Cu timpul nu am mai jucat nici Cs nici nimic. Am inceput sa iau viata in serios si sa ma ocup de afacerea mea cu blogurile. Am zis ca de cat sa pierd vremea pe la jocuri mai bine sa fac o activitate din care pot sa traiesc. Uneori imi pare rau ca am renuntat, insa cred ca a fost o decizie inteleapta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.