Si tu ai rude pe care le pomenesti dar nu vorbesti niciodata cu ele?

Am observat ca multi folosesc zicala asta “Am si eu pe cneva acolo”, cel mai adesea cand vine vorba de calatorit. Cand cineva ajunge in orasul x e musai sa zici si tu ca ai ceva ruda acolo, pe care probabil nu ai mai vazut-o de 15 ani si pe care nu ai sunat-o de vreo 14. Who cares pana la urma? De ce invocam asemenea lucruri cand cineva ne povesteste ceva? Poate ca unii vor doar sa fie in ton cu discutia si sa dea senzatia ca sunt pe problema, ca stiu despre orasul respectiv destul de multe si asa mai departe…

Rudele invocate probabil sughita mereu si nicodata nu se gandesc la devarata cauza

Da, toti avem rude cu care nu vorbim si pe care nu le-am mai vazut de ani buni. Ideea e sa nu le mai varam in disuctii penibile din moment ce nu fac parte activ din vietile noastre. E destul de ciudat sa aduci in discutie niste oameni cu care nu mai ai nici o treaba. Cred ca asa sunt romanii, pana nu se dau mari cu ceva nu se simt bine, de data asta se dau mari cu niste rude. Poate ca nu as fi asa pornit pe chestia asta daca nu as stii exemple de oameni care se lauda cu rude cu care sunt chiar certati.

Cum sa te certi ma cu cineva apoi sa il aduci in disuctie ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca si cum ti-ar fi cel mai bun prieten? Ceva nu se leaga sau eu sunt cel ciudat care nu poate sa inteleaga cum merg lucrurile prin straini?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.