Hai cu 4G, ca 3G avem din parti

Minunat, RCS RDS anunta 4G pentru Digi Mobil. Ce bine zic… Totusi, cui ii foloseste asa ceva? Ei nu sunt in stare sa aiba grija de reteaua 3G pe care ne-au bagat-o pe gat pana nu de mult. La fel vom avea si 4G? adica pana la iesire din oras? Eu cand ies din oras cu telefonul mobil nu mai am semnal cum trebuie spre deloc. Daca ma duc in localitati ceva mai cocotate pe dealuri, sate si comune, pauza.

Ce rost are sa vii cu 4G cand nu esti in stare de 3G?

E o chestie clasica de marketing romanesc. Cum functioneaza asta in Romania? Ei bine, spune-i romanului ca ii dai tehnologie de ultima ora ca imediat ii captezi atentia. La fel si cand rostesti cuvinte precum “promotie” sai “oferta”. Nu conteaza ca tehnologia respectiva este sub orice critica din punct de vedere al calitatii, lor sa le dai. Ei bine, nu cred ca e chiar asa. Vine un moment cand pretul mic nu te mai bucura si iti doresti un serviciu complet functional.

Toata lumea incepe sa spuna ca abonamentul nelimitat de la DigiMobil costa 18 lei si ar trebui sa inchidem ochii la faptul ca nu are semnal dupa ce iesi din oras. Eu sunt de parere ca atata timp cat oferi un serviciu trebuie sa fie 100% functional ca eu nu am trecut pe Digi din cauza pretului. Putea sa coste si 15 euro pe luna, nu 4 si tot as fi incercat.

Mi-a placut ideea de minute nelimitate in orice retea. Eu aveam probleme cu minutele nationale cand aveam cartela si am zis sa incerc si chestia asta. Am incercat si din pacate nu pot sa renunt la abonament fara sa platesc vreo 2 ani degeaba. Un an a trecut, mai ramane unul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.