Nici nu a inceput toamna si ati inceput cu vaicarelile

Bai frate e incredibil, nici nu a inceput bine toamna… Pana acum cateva zile erau 35 de garde si cold galben de canicula in luna septembrie si oamenii nu mai aveau rabdare, tipau dupa toamna si dupa racorire. Ieri, deja am inceput sa aud pe unii si pe altii ca acuma cica e prea frig. S-a racorit dintr-o data si din pacate s-a racorit prea mult. Asta e cu extremele in tara asta, se face prea des tranzitia de la cald la frig si invers. Din vara te trezesti in iarna si invers.

Cine e de vina pentru vreme si extreme?

Da frate, ieri lumea deja se vaicarea de vreme, ca e frig, ca ploua si asa mai departe. N-am pomenit asa ceva de cand sunt. Oamenii ar trebui sa inteleaga vremea si sa o accespte asa cum este. Nimanui nu ii convin schimbarile bruste de vreme, insa ce poti dace inafara sa ai mai multa grija de planeta la nivel mondial? Era de asteptat ca se va ajunge aici, toata poluarea si bataia d ejoc pe care o practicam in ultimii 25 de ani trebuia sa aiba un rezultat, nu? Nu se poate sa ai actiune fara reactiune.

Vin ploile si odata cu ele, nemultumirea romanului

Sunt curios acuma ce urmeaza, ca or sa vina ploile si probabil toata lumea o sa inceapa sa se planga de apa si de inundatii cum se plangeau de seceta. Cred ca suntem un popor de oameni plangaciosi care au esuat lamentabil in a intelege natura dar si faptul ca extremele pe care le suferim astazi sunt rezultatul actiunilor noastre. Avem nevoie de putina logica si de preocupari reale, nu vremea trebuie sa fie preocuparea noastra principala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.