Meciul Romania Grecia

Aseara mi-am pierdut vremea vreo doua ceasuri sa ma uit la meciul pe care Romania l-a jucat in modu-i penibil si plin de figuri, fite, romanisme. Se pare ca in 98 cand Hagi a spus ca fotbalul romanesc se duce in 2-3 ani nu a avut nimeni urechi de auzit. Asa sunt romanii, nu asculta si fac numai cum ii duce capul. De cele mai multe ori insa, s-a dovedit ca au inspiratie destul de proasta atunci cand vine vorba despre alegeri. La fel am vazut si aseara, o echipa prost aleasa cu o tactica greude pus in practica.

Puiu Iordanescu, din nou pe banca

Faptul ca Puiu Iordanescu este din nou la nationala imi starneste un zambet si o usoara urma de speranta in suflet, insa ma gandesc la un singur aspect. Cand iordanescu a mai antrenat in trecut, avea de-a face cu alta mentalitate a jucatorului roman. Hagi cu Popesc, Petrescu, Stelea, nu umblau prin carciumi de dimineata pana seara si nu ascultau manele… Jucatorii din ziua de azi sunt greu de controlat.

Va reusi oare Puiu Iordanescu sa faca din rahat bici si sa si pocneasca?

Ramane de vazut. Eu unul nu cred ca va reusi pentru ca stiu foarte bine cu cine are de-aface. Se vede in teren ca sunt niste jucatori foarte dezordonati care nu se gandesc la fotbal. Ei probabil se gandesc la faima, bani, case, femei, manele si asa mai departe. Cand esti cu gandul la distractie nu poti sa faci performanta de cat daca distractia ta este fotbalul.

Nu stiu cand va fii urmatorul meci al nationalei de fotbal, insa m-am cam convins. Puiu Iordanescu incearca, insa nu stiu daca si are cu cine. Sa speram ca la al treilea meci va reusi totusi sa urneasca din loc o mentalitate, de atat e nevoie…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.