Tantric massage online

Au inceput sa apara oferte online pentru masaj tantric. Trebuie sa recunoastem faptul ca masajul erotic este inca privit cu ochi ciudati de multi dintre noi. Am ramas asa inclestati intr-o mentalitate comunista care din pacate nu da semne ca ne va parasi recent. Stau si ma gandesc la faptul ca in urma cu 10 ani nu exista masaj erotic de cat in strainatate, astazi, gasesti oferte pentru tantric massage online.

Faptul ca aceste afaceri au inceput sa se dezvolte in tari inapoiate din punct de vedere al mentalitatii precum Romania, nu poate sa fie de cat un lucru foarte bun. Asta inseamna ca incepem sa ne desprindem putin de comunism si de toate relele pe care ni le-a bagat in minte. Oamenii sunt destul de greu de schimbat iar faptul ca ceva se intampla, nu poate de cat sa ne bucure.

Imi aduc aminte de anii 90, erau niste ani atat de linsititi. Cu toate acestea nu exista masaj erotic, videochat, nu exista nici macar internet si calculatoare. Poate ca altii le aveau si atunci, dar nu noi, nu romanii saraci din provincie. Poate ca unii vor gandi ca au evoluat prea incet lucrurile, altii poate or sa spuna ca au evoluat asa cum trebuie. Fiecare simte lumea inconjuratoare in felul sau.

Eu unul cred ca lucrurile au evoluat prea incet. Au mai fost tari stapanite de comunsim si ne-au intrecut cu mult. De exemplu Polonia. De ce la ei s-a putut si la noi nu? De ce au trecut 25 de ani de la Revolutie si in Romania inca te sfiesti sa vorbesti despre sex, sa intrii intr-un salon de masaj erotic sau sa intrii la videochat? Totul se misca prea incet in tara asta si din pacate. Cred ca avem nevoie de rapiditate.

De ce traim in secolul vitezei si lucrurile se misca atat de incet? Asta sa fie oare paradoxul vremurilor pe care le traim? De ce oare trebuie sa avem mereu de pierdut din relatia asta timp – om? Mereu suntem in criza de timp, insa intotdeauna avem impresia ca evoluam prea putin. Incotro trece acest timp? Incotro? Ne gramim sa traim si sa ne consumam viata. Cand o sa avem parte de normalitate? Tot ce putem face este sa asteptam pana cand lucrurile se vor schimba putin mai mult. Odata urnite, se vor schimba…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.